Dynolube 5W40 SN/CF Fully Synthetic 4Liter
Dynolube 5W40 SN/CF Fully Synthetic 4Liter
Dynolube 5W40 SN/CF Fully Synthetic 4Liter
Dynolube 5W40 SN/CF Fully Synthetic 4Liter

Kongsi Dengan Rakan-rakan

★ HARGA OFFER : RM63.00 ★ DISKAUN : 67% ★ HARGA PASARAN : RM189.00 ★★★ LIMITED OFFER ★★★ ★★★ LIMITED OFFER ★★★ ★★★ LIMITED OFFER ★★★ ● Keterangan lanjut, BERMINAT UNTUK MEMBELI serta PERTANYAAN STOK, √ Sila pm ustaz di INBOX atau di Whatsapp / Telegram (Ustaz Shahru Al-Muqri) ● TESTIMONI PRODUK : " PRODUK BAIK BRO! " By Mohd F. " 1) Serius penghantaran memang tak sampai 24 jam. Order pukul 3 petang pastu esoknya dalam pukul 11 pagi barang dah sampai depan pintu! Torbaikkkkkk! 2) Pakai dekat kete saga SV je tapi performance dia meletop-letop! Suka sangatttttttt!  3) Rasa berbaloi sangat sebab dapat pakai fully synthetic dengan harga yang rendah! Beli oil filter sekali lepastu pegi kedai suruh tukarkan minyak dan cek apa yg patut (caj RM25 kos upah). Total servis haritu tak sampai RM100 pun sebab beli pakai voucher RM15 off! Berbaloi-baloi kan shopping kt sini! 4) Arahan: Sila kekalkan harga murah ni sampai bila-bila tau! hahahaha " " Damn Good Product and delivering time " By Majid W. " Just received 3 bottles with difference viscocity grade...then order 1 bottle extra for stock...very good value for money " " Dnyo Lube oil totally superb " By Suresh Krishnan " This product is good & I feel very satisfied cause the engine power has been increased & less noisy after change for 3rd time...currently Im using bottle no# 10. " " delivery terbaik " By mohd kamil bin afandi " penghantaran mmg pantas. barang belum dpt review sgt sbb belum guna. beli pasal harga menjunam " " Terbaik compare dgn helix ultra .... Helix ultra tahan10 000 .... " By L Guest " Dynolube tahan 10000 jugak tapi minyaknye itam betol menunjukkan bahwa kotoran dibersihkan dan dibawak kluar..menyamai shell helix ultra...sikit sikit.. Sesetengah minyak dah belasah jauhpon x berapa nak itam tapi macam air bila nat minyak itam tu dicabut.... Padahal buat kat pusat servis utk kereta matahari...xbek cakap brand... Minyak dynolube ni tak mcm air tapi mcm rambut aliran dia halus dan tak putus putus.. Padahal lanyak 10 k.... Laki pondan tobat x paham aku cakap aper ni... Hanya jantan sebenar yang paham... tahniah dynolube. " " Skeptical at first, but eventually happy. " By Shaiful S. " I received the item in well-packaged box. Driving an old Proton Persona and so far i think i can feel the difference. A good product, well reccomended. " " Dynolube 5W40 Fully Synthetic Engine Oil " By Alister H. It's my 3rd purchase for for this engine oil and I have been using it since a year ago for both my cars. I have full confidence in it and it's really value for money and the quality is just as good as other more expensive brands. " ========================== Lain-lain perkhidmatan dan web : ========================== ● Web FB Fanpage : = fb.me/ustazon9store ● Web Pusat Rawatan Alternatif Islam Jarak Jauh = al-muqri.weebly.com = al-muqri.weebly.com = al-muqri.weebly.com ● Channel Telegram : = t.me/ustazon9store = t.me/ustazon9store = t.me/ustazon9store


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran


Orang lain juga melihat

Ekzos terpakai

Ekzos terpakai

RM700

Signal Flat Proton Wira

Signal Flat Proton Wira

RM505

Power Inverter

Power Inverter

RM503