ELMO DIAPERS BABY
ELMO DIAPERS BABY
ELMO DIAPERS BABY

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Preggy Mommies dah siap bag hospital ke belum? Kalau dah masuk 30 weeks plus tu kene ready lah kan. Betul tak? Jom cuci mata dengan bag bag comel ni! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Apa yang best dengan bag comel ni : 🎀Ukuran : 41cm X 5cm X 33cm. Muat letak keperluan asas baby kalau nak travel/ke hospital untuk bersalin. 🎀Material berkualiti dan ringan. 🎀Senang nak cuci. 🎀Ade shoulder strap yang boleh adjust ikut keperluan mommies. 🎀Ada banyak design boleh dipilih. Semua ready stock! Harga promosi hingga stock licin: :::::::::::::::::::::::::::::::::: RM 70 RM 70 RM 70 :::::::::::::::::::::::::::::::::: Apa tunggu lagi? Grab sebelum stock habis! ORDER/PERTANYAAN Boleh PM ke fb page 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Atau direct whatsapp ke no 0196470040 0196470040 0196470040


Orang lain juga melihat

Halford Baby Classic Car Seat

Halford Baby Classic Car Seat

RM20039

SWEET CHERRY BABY CARRIER & CAR SEAT

SWEET CHERRY BABY CARRIER & CAR SEAT

RM1957

Changing Matt

Changing Matt

RM84