ELMO DIAPERS BAG
ELMO DIAPERS BAG
ELMO DIAPERS BAG

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Preggy Mommies dah siap bag hospital ke belum? Kalau dah masuk 30 weeks plus tu kene ready lah kan. Betul tak? Jom cuci mata dengan bag bag comel ni! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Apa yang best dengan bag comel ni : 🎀Ukuran : 41cm X 5cm X 33cm. Muat letak keperluan asas baby kalau nak travel/ke hospital untuk bersalin. 🎀Material berkualiti dan ringan. 🎀Senang nak cuci. 🎀Ade shoulder strap yang boleh adjust ikut keperluan mommies. 🎀Ada banyak design boleh dipilih. Semua ready stock! Harga promosi hingga stock licin: :::::::::::::::::::::::::::::::::: RM 70 RM 70 RM 70 :::::::::::::::::::::::::::::::::: Apa tunggu lagi? Grab sebelum stock habis! ORDER/PERTANYAAN Boleh PM ke fb page 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Atau direct whatsapp ke no 0196470040 0196470040 0196470040


Orang lain juga melihat

4moms Rockaroo

4moms Rockaroo

RM5994

Sweet Heart(Paris) 🍙🍴Baby Chair (adjustable)

Sweet Heart(Paris) 🍙🍴Baby Chair (adjustable)

RM651

Adidas Sandal Kids

Adidas Sandal Kids

RM301

Aveeno Baby Calming Comfort Lotion NEW

Aveeno Baby Calming Comfort Lotion NEW

RM455