Emergency Tyre Weld - Untuk Tayar Bocor
Emergency Tyre Weld - Untuk Tayar Bocor
Emergency Tyre Weld - Untuk Tayar Bocor
Emergency Tyre Weld - Untuk Tayar Bocor
Emergency Tyre Weld - Untuk Tayar Bocor
Emergency Tyre Weld - Untuk Tayar Bocor

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Promosi lg Tengah balik kerja atau balik kampung....tengah nak pegi berjalan2...Tiba-tiba tayar pancit pulakkk!!! NASIB BAIK ADA Tyre weld ➡️Tidak perlu tukar tayar ➡️cecair tersebut akan menampal kawasan yang bocor dan mengembangkan tayar secara automatik Sesuai untuk wanita yg berkereta tak reti nak tukar tayar...leceh nak tukar tayar...nak cepat ke destinasi dan keselamatan jika pancit di tempat yg merbahaya... Abang2 juga sesuai bagi mereka yg pentingkan masa... Alat ini hanya utk emergency ..so bole guna 1botol ni utk teruskan perjalan sejauh 100km or 3 hari Selepas tu tuan bole pergi kedai tayar utk tmpal cacing dgan btul tuan😃 Mudah saja Boleh guna banyak kali tuan , tetapi bergantung kepada saiz tayar dan saiz kebocoran kereta tuan Biasanya , boleh guna sehingga 2 kali untuk 1 botol .. bergantung kepada cara penggunaan tuan😃 Lepas 3 hari tak jadi apa2 pon. Latex getah yg dah tutup lubang tu sgt kuat. Tak boleh pancit balik. Tapi disarankan pergi ke kedai tayar utk proper tampal. Lebih bagus. Lebih lagi kuat. So saranan dlm 100km atau 3 hari pergi kedai. p/s: byk je kes yg pakai smpai botak lps guna alat ini. Ok je. Cuma kami taknak sarankan begitu. Ianya special utk keadaan kecemasan 😊 *Langkah Pencegahan Anda:* ➡ untuk kegunaan *kecemasan* apabila tayar kereta/kenderaan anda pancit semasa pemanduan. ➡Sangat mudah digunakan. ➡Sangat cepat penampalan dan angin dimasukkan.(90 saat) *1 Kenderaan 🚗 1 Botol* 1 Botol=450ml *💰Harga* Boleh wassap pm saya ke www.wasap.my/60108972778/tayarpancit Call/sms - 0108972778 Normal price : RM22.00 Promotion price : RM20.00 (promosi pengenalan tyre weld) *# COD disediakan* 🛵 Di SHAH ALAM TYRE EMERGENCY KIT - Tayar kenderaan anda pancit ketika memandu & tiada angin disebabkan paku. Details wassap saya follow link ini www.wasap.my/60108972778/tayarpancit Nak saya dtg isikn pun blh call and wasap area shah alam


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran


Orang lain juga melihat

AGV Fluid Tartaruga

AGV Fluid Tartaruga

RM1,2002

VCPR295~15” Modern stylish sport rims,Ready stock!

VCPR295~15” Modern stylish sport rims,Ready stock!

RM8803

Car Plastic Polish Kit set (easy to applied )

Car Plastic Polish Kit set (easy to applied )

RM680

Kuning Hellcat Star

Kuning Hellcat Star

RM3001