Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Feedback Cust

icon

1 year ago oleh vslbeautycarefyzanazir

icon

1 Suka

icon

Baru

icon

Dalam Kommuniti

icon

Kita bole dapat ape yg kita nak jika kita usaha Kita boleh berjaya jika usaha kuat & kerja keras selama ini.. Nak dapat badan yg cantik pun kena usaha kalau duduk menung je memang tak dapat la Kedekut pun tak boleh tau πŸ˜‚πŸ˜‚ Kita orang perempuan badan kena jaga kalau tak faham2 jela ye 😁😁 Siapa nak badan lawa seperti i eh silap seperti Jen Selter jom dapatkan Set premium korset & Bump pants Sara Anna ni... U all tengok la body dia 😱😱😱 RM 279 !!!! Promo raya k !! 😍😍😍

Dapatkan Ini

icon

Kuala Lumpur

icon

Pos & Penghantaran

Add postage rm 10 Sm Add postage rm 15 Ss

Temui Penjual

vslbeautycarefyzanazir
vslbeautycarefyzanazir
isFacebookVerifiedisEmailVerified
  • positiveReviewsCount58
  • neutralReviewsCount1
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA