Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Flatfix Pakar Baiki Tayar Pancit

icon

8 months ago oleh noor_asrul

icon

RM80

icon

1 Suka

icon

Baru

icon

[[ KHAS UTK PEREMPUAN ]] ================== Tayar Bocor Tiba²?? ================== Jangan panik jika tiba² tayar kereta anda pancit semasa memandu.. Kami akan tunjukkan bagaimana cara baiki tayar pancit dlm masa kurang 2 minit je.. Memang respect lah! Tak payah pening² nak jack dan buka tayar lagi.. GUNAKAN JE FLATFIX! PICIT² TAK SAMPAI 2 MINIT DAH BOLE JALAN TERUS DAH! Guaranted! • Kadang-kadang tengah memandu nampak ada kereta berhenti tepi jalan... Terkial-kial nak jack tayar, Tayar kereta pancit... • Lebih malang, kadang² ternampak awek berhenti tepi jalan.. Muka cemas risau sambil menalipon.. Rupa-rupanya tayar kereta pancit, tak pandai nak ganti tayar spare.. • Malang tak berbau... Tayar pancit pun bila-bila masa aja boleh berlaku... Nak tukar tayar bukan senang, Nak jack... Nak buka nat... Adoiii.. ---------------------------------------------- Cuba bayangkan jika perkara ini berlaku kepada ibu kita, isteri kita atau anak gadis kita! Kesian.. kekuatan orang perempuan ni tak sama macam orang lelaki, mereka ni nak jack kereta pun tak kuat, tu belum lagi buka nat skrew, angkat tayar, tukar tayar.. KLAU TAK, BOLEH X SAYA PERKENALKAN SATU ALAT YG SUPER AWESOME MUDAH NI? HEHE.. . Jika Ya, teruskan membaca 😊 . ===================== 📲 📲NAK DISKAUN HEBAT FLATFIX? 📲 📲 ===================== . Whatsapp sekarang. . ➡ Whatsapp ‘FLATFIX’ ke 011 - 218 21601 . ===================== APA ITU FLATFIX? ===================== . Flatfix adalah satu alat yang bertindak sebagai penampal dan pengepam tayar bocor segera. Juga lebih dikenali sebagai instant tyre sealant and inflator di mana ianya sesuai dimiliki sebagai alat kecemasan yang dapat membantu menampal tayar. . ===================== APA PULA YG KORANG AKAN DAPAT KALAU PAKAI FLATFIX NI? ===================== . 👍 KESELAMATAN LEBIH TERJAMIN. . Anytime sahaja tayar boleh pancit. Kita tak tahu. Kalau kena waktu gelap? Sunyi? Tiada line telefon? Kena pula pada Wanita? Isteri kita? Anak perempuan kita semasa balik kerja? Zaman sekarang ni dah tak boleh tunggu lama sangat tepi jalan. Penjenayah mudah ambil kesempatan. Perlu standby Flatfix untuk atasi masalah dengan pantas! . 👍 TIDAK LEWAT KE DESTINASI TERUTAMA YG ADA URUSAN PENTING . Kadang-kadang dalam hidup kita ni, ada benda yang penting kita tak boleh terlepas. Interview kerja ke, appointment dengan menteri ke, mesyuarat dengan bos besar ke, masuk kerja awal ke. Dek sebab paku durjana, kita terlepas semua itu. Rugi je kan? Best tak kalau ada botol yang boleh setelkan mslh anda dlm masa 90 saat? Pancit pon macam takde apa2 berlaku, mcm biasa je. . 👍 YG FIRST TIME KENA BOLEH JADI PRO SEKELIP MATA . Ramai je laki-laki segak tampan bergaya kat luar sana tak pernah kena tyr pancit. Ataupon yang pernah kena, tapi panggil bantuan untuk tukar tayar. Mungkin sebab tak reti kot? (ciss, gaya je macho. Hehe). Buat abang2 yang mcm ni, jangan risau. Tak perlu runsing nak panggil member korang yg selalu janji melayu tu utk tolong. Kata lagi 30min sampai, last2 1jam30min jugak. Guna FLATFIX ni sahaja utk setel sendiri. From Zero to Pro! . ===================== 📲 📲NAK DISKAUN HEBAT FLATFIX? 📲 📲 ===================== . Whatsapp sekarang. . ➡ Whatsapp ‘FLATFIX’ ke 011–216 21801 . P/s: Cepat² harga diskaun ni sgt terhad kpd 100 org terawal je tau! Kalau lambat wassap, melepas lah korang hehe..

Dapatkan Ini

icon

Perjumpaan

🌞 Ahad ➡ Isnin 📞 For Appoinment

icon

Pos & Penghantaran

Tidak

Temui Penjual

noor_asrul
noor_asrul
isFacebookVerified
  • positiveReviewsCount0
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA