Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

FLATFIX - RAWAT TAYAR BOCOR TANPA PERLU TUKAR TAYAR SPARE

icon

9 months ago oleh drtayaranda

icon

RM55

icon

1 Suka

icon

Baru

icon

-KHAS UNTUK WANITA- kalau tayar kereta pancit masa drive sorang2 tempat sunyi,gelap gelita anda akan buat apa? Nak kena tukar tayar spare... Nak pulas2 jek kete tu lagi... Nak bukak nat tayar Kenapa susah2 ambik masa lama jek kete tukar tayar spare semua kalau anda boleh selesaikan masalah tayar bocor dalam masa 2 minit je? . Dgn adanya FlatFix, anda dah tak perlu buat semua tu.. Hanya sambungkan FlatFix pada tayar yg bocor tu.. Tekan FlatFix.. Tak sampai 2 minit tayar yg bocor tu siap ditampal siap isi angin sekali.. Takde dah nak berpeluh satu badan.. . . APA ITU RAYMIN FLATFIX? ======================= FlatFix adalah alat yang bertindak sebagai penampal dan pengepam tayar bocor segera. Bertindak SEPANTAS 90 SAAT! . Dengan FlatFix, anda (-) Tak perlu lagi tersadai lama2 di tepi jalan. (-) Tak perlu lagi berpeluh2 bukak nat tayar & jek kereta. (-) Tak perlu lagi punggah keluar barang2 dari bonet kereta utk keluarkan tayar spare. (-) Tak perlu lagi terlewat masuk pejabat atau jumpa client disebabkan tayar bocor. (-) Tak perlu lagi call suami atau pomen mintak tolong. . Anda cuma perlu sambungkan hos FlatFix ke lubang angin tayar ➑ Tekan FlatFix ➑ Tak sampai 2 minit tayar bocor siap ditampal & dipam! . . MANFAAT FLATFIX KPD PENGGUNA =============================== πŸ‘ TIDAK PERLU TUKAR TAYAR Raymin Flatfix menampal dan mengembangkan tayar secara automatik tanpa perlu bersusah-payah menukar tayar spare. SANGAT SESUAI utk semua golongan terutamanya PEMANDU WANITA, ORANG YG BERUMUR & mereka yang MAHUKAN PENYELESAIAN CEPAT. . πŸ‘ SELESAI DALAM MASA YANG SINGKAT Anda hanya memerlukan 90 SAAT SAHAJA dengan menggunakan Raymin FlatFix. Perjalanan dapat diteruskan tanpa sebarang kelewatan. Mengurangkan masa tersadai di tepi jalan & mengurangkan risiko dilanggar sewaktu menukar tayar. . πŸ‘ MUDAH & SENANG DIGUNAKAN Hanya perlu sambungkan tiub aerosol Raymin FlatFix ke injap tayar dan tekan butang pada botol. Sangat praktikal dan boleh dikendalikan oleh semua orang. . πŸ‘ SAIZ KECIL LAGI "COMPACT" Mudah untuk disimpan & dikeluarkan dari kereta di saat diperlukan. Anda dah tak perlu punggah keluar barang2 dari bonet semata-mata nak keluarkan jek & tayar spare. . KESELAMATAN TERJAMIN πŸ‘ Risiko jenayah di jalan raya dapat dikurangkan terutamanya pada waktu malam dan ketika berada di tempat yang sunyi. Raymin FlatFix membaiki tayar bocor dengan mudah dan pantas. . MONEY BACK GUARANTEE πŸ‘ PRODUK BERKUALITI TINGGI, telah diuji & melepasi standard kualiti Eropah (CE/EMC/GS). Wang anda akan dipulangkan 100% jika FlatFix tidak berkesan. πŸ‘ Perlindungan WARRANTY selama 2 TAHUN! . . NAK DAPATKAN FLATFIX? ======================= Direct Wasap tanya perlu simian no terlebih rahul.. www.wasap.my/60199805901/FlatFixCarausell www.wasap.my/60199805901/FlatFixCarausell BERTINDAK BIJAK DENGA PILIHAN YANG TEPAT FlatFix.

Dapatkan Ini

icon

Pos & Penghantaran

Temui Penjual

drtayaranda
drtayaranda
isFacebookVerified
Maklumbalas
  • 0
  • 0
  • 0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA