Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

(FREE POSTAGE!) Buku Komik Comic Novel Grafik Manga Gempak Starz - Utopia High karya Slaium

icon

8 months ago oleh limited_item

icon

RM35

icon

8 Suka

icon

Sudah digunakan

icon

Luaran sahaja yang kotor. Condition 8/10. Tiada muka surat yang tercabut / terkoyak. COD hanya di PANTAI TIMUR, 16800 PASIR PUTEH, KELANTAN sahaja. Lain2 tempat pakai pos melainkan kalau kamu (serious buyer) boleh datang ke PASIR PUTEH. Terima kasih. 😊 Berminat? Call / WhatsApp saya di talian: +60179753698 Jangan mesej. Saya jarang topup. HARGA TETAP. SETUJU HARGA BARU HUBUNGI SAYA. *Abaikan kalau berasa nak minta kurang harga. Sangat dialu-alukan untuk menawarkan harga yang lebih tinggi daripada harga yang saya tawarkan.

Dapatkan Ini

icon

Pos & Penghantaran

FREE POSTAGE.

Temui Penjual

limited_item
limited_item
isFacebookVerifiedisEmailVerified
Maklumbalas
  • 22
  • 0
  • 0
idamandarinSaya beli komik dan komik masih lagi dalam keadaan...baca lebih lanjut
4 months ago
iqbal_94Trusted seller. Fast delivery. Recommended 100% 😊...baca lebih lanjut
4 months ago
limited_itemAlhamdulillah.. Thanks! ☺
syazansidekGot free comic with every purchase and really plea...baca lebih lanjut
5 months ago
limited_itemTang mana komik tu kena repair? Sy dah bagi harga murah untuk 1st print.. Awak sendiri dah setuju nak beli.. Pasal free gift tu awak jangan fikir saya bagi kat awak je.. Kat buyer lain pon saya bagi tak kira apa yang mereka beli dengan saya.. Pandai2 awak je nak cakap tu treat saya.. So sad..
Baca Semua

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA