Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

[FREE POSTAGE SM] Automatic baby kids nasal respirator, penyedut hingus, flu

icon

9 months ago oleh sds_home

icon

RM150

icon

3 Suka

icon

Baru

icon

Dalam Lain-lain

icon

✔️postage ❌cod Baby anda susah nak bernafas disebabkan hingus? Penyudut Hingus yang sedia ada susah nak digunakan? Baby anda meronta-ronta tak mau hingus disedut? =================================================== Senangnya nak sedut hingus baby! Baby tak nangis-nangis pun. 👍 . Dah laa design pun comel, bentuk dolphin gitu. 🐬🐬🐬 . Tekan je button, nanti alat ni akan sedut hingus baby sampai clear. . Alat ni ada MUSIC untuk tarik perhatian baby tau. Barulah baby tak sibuk nak tepis-tepis. . Dan ada 2 SUCTION SPEED yang sesuai untuk baby. . Dengan alat ini, baby lebih mudah bernafas, senang tidur, dan tak cranky! 👏 . Dan siap ada warranty 1 tahun! 😱 . Berminat? ======================= . Oh tunggu dulu, ada free gift lagi tau!!! Ini yang bakal apa yg anda dapat:- 👉 FREE Battery 👉 FREE Silicon probes 👉 FREE 15 Hygiene disposable caps 👉 FREE 1 Spared sealing

Dapatkan Ini

icon

Pos & Penghantaran

Free sm

Temui Penjual

sds_home
sds_home
isEmailVerified
Maklumbalas
  • 8
  • 0
  • 0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA