Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

    [FREE POSTAGE SM] Automatic baby kids nasal respirator, penyedut hingus, flu

    icon

    2 months ago oleh sds_home

    icon

    RM150

    icon

    2 Suka

    icon

    Baru

    icon

    Dalam Lain-lain

    icon

    ✔️postage ❌cod Baby anda susah nak bernafas disebabkan hingus? Penyudut Hingus yang sedia ada susah nak digunakan? Baby anda meronta-ronta tak mau hingus disedut? =================================================== Senangnya nak sedut hingus baby! Baby tak nangis-nangis pun. 👍 . Dah laa design pun comel, bentuk dolphin gitu. 🐬🐬🐬 . Tekan je button, nanti alat ni akan sedut hingus baby sampai clear. . Alat ni ada MUSIC untuk tarik perhatian baby tau. Barulah baby tak sibuk nak tepis-tepis. . Dan ada 2 SUCTION SPEED yang sesuai untuk baby. . Dengan alat ini, baby lebih mudah bernafas, senang tidur, dan tak cranky! 👏 . Dan siap ada warranty 1 tahun! 😱 . Berminat? ======================= . Oh tunggu dulu, ada free gift lagi tau!!! Ini yang bakal apa yg anda dapat:- 👉 FREE Battery 👉 FREE Silicon probes 👉 FREE 15 Hygiene disposable caps 👉 FREE 1 Spared sealing

    Dapatkan Ini

    icon

    Johor Bahru

    icon

    Pos & Penghantaran

    Free sm

    Temui Penjual

    sds_home
    sds_home
    isEmailVerified
    • positiveReviewsCount3
    • neutralReviewsCount0
    • negativeReviewsCount0

    ANDA MUNGKIN JUGA SUKA