Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

(GETAH PINTU) HIGH QUALITY TYPE-B SOUND PROFF DOOR SEAL

icon

6 months ago oleh xtp_performance

icon

RM40

icon

2 Suka

icon

Baru

icon

DESCRIPTION: ~SoundProof @ kedap bunyi!! HARI NI KAMI SHARE MCM MANA KERETA KORG JD LEBIH SENYAP!BAWAK LAJU PUN X BUNYI ANGIN LUAR! Perkenalkan getah pintu yg skrg tgh HOTTTT sbb dpt bg kereta lebih kedap bunyi mcm kereta mewah! Bro!kete dah best bro!bunyi angin dri luar dah xde bro!sy duk atas highway.biasa 100km/h dah takut bawak skrg mcm kedap udara!xde bunyi ape.speed 140km/h pun xde mslh bro!steady! (Hafiz,puchong) Bang. sy repeat bang getah ni lagi bang.hri 2 pakai kat gen2 sy.sound system jd padu!dia jd bunyi lagi timbul.xde mcm sebelum ni.skrg sy beli untuk psg kat alza sy.satu lagi sy perasan aircond jd lagi sejuk bang.mngkin sbb kedap udara! (Wan,perak) Kelebihan lepas pakai. -Sound system lebih padu.(kedap bunyi) -pemanduan lebih confident(high speed x bunyi angin) -aircond kereta lebih sejuk(kedap haba) -pintu kereta bila ditutup lebih solid. INI ADALAH GETAH SOUND PROOF HIGH QUALITY! -tak mudah reput(tahan lama kualiti getah tinggi) -20 meter(4 pintu) Boleh digunakan juga pada bonnet(depan/belakang kereta) Dijamin mmg beza lepas pakai! ------------------------------------------------------- Contact us: http://xtphilmi.wasap.my Call 01140340864 ------------------------------------------------------- Facebook Page: https://www.facebook.com/XTREMEPERFORMANCEPLAYGROUND/ ------------------------------------------------------- Mudah Page: https://www.mudah.my/xtremeperformance

Dapatkan Ini

icon

Perjumpaan

icon

XTP Performance

icon

Pos & Penghantaran

DELIVERY OPTION ---------------------------- POSTAGE: POS LAJU / GDEX Monday - Friday (Excluded Weekend & Public Holiday)

Temui Penjual

xtp_performance
xtp_performance
isEmailVerified
  • positiveReviewsCount2
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA