Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Grab 1 Carton of MINCHA & 1 Carton of MINKAFFE get Mug and Cup plus FREE GIFT BAG

icon

7 months ago oleh rynieonlineshop

icon

RM1,536

icon

2 Suka

icon

Baru

icon

Dalam Minuman

icon

Syoknya haihh tengok dorang dah ON #Projek1536 ni kannn...πŸ˜ƒ Sakan mereka ni shopping kita tgk pn geram geramm jer 😁 bikin hati panas... 1 karton Min Kaffe (free mug) 1 karton Min Cha (free 1 set cawan) kena & betul caranya seminggu pn x cukup Berniaga ni takut barang tak laku ke atau takut barang tak de stock⁉️⁉️ πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… Nak jadi pasti ada cara. Kalau jual tak laku pasti cara tu tak betol.. Jom Sape nk join #Projek1536 πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ WhatApp CikRyn @ #0163562991 😘😘 #MMG l #MinKaffe I #MinCha #Projek1536

Dapatkan Ini

icon

Pos & Penghantaran

Temui Penjual

rynieonlineshop
rynieonlineshop
isFacebookVerifiedisEmailVerified
Maklumbalas
  • 49
  • 0
  • 1

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA