Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

    Grab 1 Carton of MINCHA & 1 Carton of MINKAFFE get Mug and Cup plus FREE GIFT BAG

    icon

    1 month ago oleh rynieonlineshop

    icon

    RM1,536

    icon

    2 Suka

    icon

    Baru

    icon

    Dalam Minuman

    icon

    Syoknya haihh tengok dorang dah ON #Projek1536 ni kannn...๐Ÿ˜ƒ Sakan mereka ni shopping kita tgk pn geram geramm jer ๐Ÿ˜ bikin hati panas... 1 karton Min Kaffe (free mug) 1 karton Min Cha (free 1 set cawan) kena & betul caranya seminggu pn x cukup Berniaga ni takut barang tak laku ke atau takut barang tak de stockโ‰๏ธโ‰๏ธ ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Nak jadi pasti ada cara. Kalau jual tak laku pasti cara tu tak betol.. Jom Sape nk join #Projek1536 ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ WhatApp CikRyn @ #0163562991 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #MMG l #MinKaffe I #MinCha #Projek1536

    Dapatkan Ini

    icon

    Batu Caves

    icon

    Pos & Penghantaran

    Temui Penjual

    rynieonlineshop
    rynieonlineshop
    isFacebookVerifiedisEmailVerified
    • positiveReviewsCount43
    • neutralReviewsCount0
    • negativeReviewsCount1

    ANDA MUNGKIN JUGA SUKA