Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

GTEX GERMAN TECHNOLOGY EXPERT

icon

RM90

icon

12 Suka

icon

Baru

icon

GTEX GERMAN TECHNOLOGY EXPERT RM 90 +POSTAGE RM 8(SM)/RM 12(SS) Premium coating teknology dari German no.1 di malaysia dalam bentuk spray. Fomula terbaru dan TERHANGAT di abad ini GTEX (German Technology Expert) . . Dengan hanya 1 botol GTEX cukup untuk mengilatkan 2 biji kereta alza. 380ML besar dan sangat berbaloi. Untuk pengetahuan semua GTEX ini bukan lah sejenis polish atau wax tetapi dia adalah sejenis COATING yg mana effect dia 5 kali lebih KILAT dari polish atau wax . . ? Kereta anda calar balar? ? Lampu kusam + bekerak? ? Warna kereta dah x berkilat lg? ? Warna dah mati? ? Kreta cepat kotor bila kene hujan? . . GTEX technology dari german ini mampu selesaikan smua masalah itu dgn mudah. Tampil dengan 5 dalam 1 fungsi yg sgt suppa pawwa ???????????? . . Kehebatan GTEX (German Technology Expert ) ================================= . ? Menghilangkan calar (permanent) . ? Menaikan kaler yg dah mati (walau dah berpuloh tahun) . ? Water n UV protection (hujan dan panas bukan masalah lg) . ? Lampu kusam + berkerak (no hal bos) . ? Extra shinning + mirror effect (boleh buat cermin tau) . ? Sesuai utk semua jenis warna kereta . . Kepada yg nak kereta sentiasa BERKILAT walau dah SEMINGGU tak basuh (dia kan ada effect daun keladi) Berminat??? ✔Whatsapp 011 2157 0224 Ina Azman ✔Www.wasap.my/601121570224 ✔Follow insta @beauty_shelf_budget_price ✔Jom like page Beauty Shelf Budget Price by Ina Azman #gtex #germanexperttechnology #germantechnologyexpert

Dapatkan Ini

icon

Pos & Penghantaran

ADD RM 8 (SM) / RM 12 (SS)

Temui Penjual

beauty.shelf.budget.price
beauty.shelf.budget.price
isFacebookVerifiedisEmailVerified
Maklumbalas
  • 5
  • 0
  • 0
belidanjimatTerima kasih kpd penjual yg sgt respon and peneran...baca lebih lanjut
3 months ago
beauty.shelf.budget.priceTerima kasih sis.. 😊
wan_bundleTerbaik 👍🏼
4 months ago
beauty.shelf.budget.priceTq very much.. Sangat menghargai.. Semoga limpah rezeki..
dleenItem received in good condition.. Pleasant trans...baca lebih lanjut
11 months ago
beauty.shelf.budget.priceTqvm.. I really appreciate 😊
Baca Semua

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA