Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Guess Watch Original

icon

1 year ago oleh namakumuselim

icon

RM440

icon

1 Suka

icon

Baru

icon

Anda peminat jam ? Anda dah bosan dgn jam sedia ada ? Anda teringin sgt nak pakai jam original tapi harga murah gilerrr ? Sayalah yg patut anda cari 😝 ➡ Guess watch - RM 410 (Normal price ➖RM 7xx++ to RM 1K++) ✔100% New Original Set ✔Dapat fossil tin box dan warranty book ✔ Have 1 year warranty from me for machines only ✔100% money back guarantee kalau tak original ✔Bukan rejected items ✔ Free postage juga Kenapa harga saya murah?Saya bawa masuk sendiri jam ni dari luar negara 😃 Bukan international warranty ye sbb tu harga saya murah 😄 Jom beli awal2 sbb limited stocks je ni dan harga mungkin akan melonjak selepas ni ☹😞 Whatsapp saya skrg 013 4570922📞📞

Dapatkan Ini

icon

Perjumpaan

icon

Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor (KUIS)

postage only

icon

Pos & Penghantaran

free postage

Temui Penjual

namakumuselim
namakumuselim
isGplusVerifiedisEmailVerified
  • positiveReviewsCount0
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA