Share This Listing

Public Comments

Hada Labo Perfect Gel

icon

7 months ago by sapphire__

icon

RM35

icon

2 Likes

icon

Used

icon

Calling for Hada Labo users/lovers 📣 ☑️ Your skin type is combination/ normal to oily? Then this is the one for you! ☑️ Reason to letgo: Saya dah beli moisturizer lain. So better letgo this one sbb kesian dia tak digunakan. Saya ada spatula (beli travel kit kat diy dalam tu ada spatula wey) so masa try benda ni dulu saya scoop guna spatula. And saya cuma scoop kat penutup ja. Yg dalam jar belum usik. ☑️ Boleh dm saya kalau nk tgok gambar lain. Nk tanya apa2 pun boleh dm je saya jgn malu2 ya kakak2 adik2 semua. Dah murah dah ni saya letgo. Mmg jual dgn niat nk bagi org lain try/guna. Sbb tu saya tak jual dgn harga sebenar dia (sbb kalau ikutkan bukannya saya betul2 guna pun, jar still penuh mcm baru beli) Boleh google harga sebenar dia atau awk pergi je usha dekat drugstore. So tggu apa lagi? Jgn lepaskan peluang ni. Cepat2 grab! 🌸💕

Hada Labo

Moisturizer

Getting This

icon

Mailing & Delivery

Price stated already include postage fee.

Meet The Seller

sapphire__
sapphire__
isGplusVerifiedisEmailVerified
Reviews
florencerose.coSeller vry friendly, good services
1 month ago
5.0
shiralimGreat seller to deal with !💕🤗
2 months ago
0.0
ainimohdnorItem delivered as described. Sis layan permintaan ...read more
2 months ago
0.0

YOU MAY ALSO LIKE