Share This Listing

Public Comments

Hada Labo Whitening Lotion

icon

8 months ago by sapphire__

icon

RM40

icon

4 Likes

icon

Used

icon

Calling for Hada Labo users/lovers 📣 ☑️ Your skin type is dry/ normal to dry? Then this is the one for you! ☑️ Reason to letgo: Tersalah beli. Saya combination skin type so kena ambik yg light. Yg ni texture dia mcm premium, sesuai untuk dry skin. Bila saya pakai takde pun breakout ke apa cuma rasa mcm dia lambat absorb. So saya pun beli lagi satu yg light punya (untuk combi/oily skin). ☑️ Boleh dm saya kalau nk tgok gambar lain. Nk tanya apa2 pun boleh dm je saya jgn malu2 ya kakak2 adik2 semua. ☑️ Byk lagi toner tu (refer pic 3) Dah murah dah ni saya letgo. Mmg jual dgn niat nk bagi org lain try/guna. Sbb tu saya tak jual dgn harga sebenar dia (sbb kalau ikutkan bukannya saya betul2 guna pun, botol still penuh mcm baru beli) Boleh google harga sebenar dia atau awk pergi je usha dekat drugstore. So tggu apa lagi? Jgn lepaskan peluang ni. Cepat2 grab! 🌸💕

Hada Labo

Toner

Getting This

icon

Mailing & Delivery

Price stated already include postage fee.

Meet The Seller

sapphire__
sapphire__
isGplusVerifiedisEmailVerified
Reviews
mkhairuladibmyusofa very friendly seller. she was honest with the co...read more
3 days ago
5.0
florencerose.coSeller vry friendly, good services
2 months ago
5.0
shiralimGreat seller to deal with !💕🤗
3 months ago
0.0

YOU MAY ALSO LIKE