Hello Oil Treatment
Hello Oil Treatment
Hello Oil Treatment

Hello Oil Treatment

Baru
RM60
Kuantan, Malaysia

Kongsi Dengan Rakan-rakan

RAMAI YANG MASIH TAK TAHU LAGI.... . Minyak enjin dah tukar ikut time, pagi2 dah panas enjin 15minit, tp enjin tetap rosak. Kereta masih baru.. tp macam² bunyi dah keluar. KENAPA . ??? *jom like👍 page ni.. . SEBENARNYA MACAM NI... . Selepas 4 jam enjin kereta dimatikan, minyak enjin di seluruh permukaan enjin akan turun ke takung minyak.. Dan waktu tu xde ape yg tinggal di permukaan enjin, yg tinggal hanya lembapan minyak sahaja.. . Pastu pagi2, bila kita start enjin, sistem enjin kita (oil pump) perlukan masa selama lebih kurang 2minit untuk minyak hitam naik ke seluruh permukaan enjin.. Dan waktu tu biasanya meter RPM kete kita akan naik 1000 @ 2000 rpm.. Maknanya waktu tu piston enjin kita bergerak selama 1000@2000 kali seminit.. Bayangkanlah, waktu tu piston dan blok bergeser tanpa sebarang minyak pelincir.. Besi dengn besi bergesek beb.. Maunya x calar... Dan mslh ini merupakan mslh utama yng menyumbang kpd kerosakan enjin.. . APA YANG PERLU BUAT..?? Pakar enjin sarankan gunakan enjin treatment yang fungsinya meresap di permukaan besi.. (di ulang, Enjin Treatment ya, bukan oil treatment dan sebagainya..). So bila masuk enjin treatment ni, dia akan meresap ke seluruh permukaan besi dalam enjin, mana2 bahagian besi je dia akan cover. Dan dalam kes ni bila slps 4 jam enjin dimatikan waktu minyak hitam semua turun ke takung minyak, enjin treatment ni x turun skali sbb dia dh meresap di permukaan besi antara piston & block.. So, bila pagi2 kita start enjin, maknanya enjin kita dh selamat sbb dah ade enjin treatment (besi & besi x bergesek lg.. Dah ade pelincir).. Dan kebiasaannya, mereka yg menggunakan enjin tretament 100% akan lebih selamat enjin mereka berbanding yang x pakai enjin treatment.. Save byk kos mantainance bro.. . TAPI..!! ada byk enjin treatment di pasaran skrg.. Kebanyakannya sekadar memenuhi keperluan pasaran sahaja dan tidak membekalkan kualiti yg sepatutnya.. Jd, cadangan pakar2 enjin menyarankan gunalah HELLO™ engine treatment, sebagai enjin treatment pilihan anda. . JAMINAN KAMI...!!! 👉LIABILITY WARRANTY COVERACE RM1,000.000 (1juta) untuk semua customer HELLO™ 👉ISO 9001 manufacturing & ada lesen API (American Petroleum Institute) mereka yg mengeluarkan lesen & menentukan GRED minyak pelincir TERBAIK dunia.. 👉HARGA MAMPU MILIK . Enjin treatment HELLO™ ni boleh cover sampai 30,000 km tau..!! Maknanya.. kita hanya guna sebotol. Sehingga 3x servis.Tukar minyak enjin pun enjin treatment ni tidak akan turun bersama minyak enjin. Jimat kan?? . Kelebihan Enjin Treatment HELLO™ --------------------------------------------------------- •Mengurangkan Geseran dan Haus Enjin sehinga 5-6 kali ganda dari biasa. •Memanjangkan jangkahayat minyak pelincir sehingga 50% •Tahan sehingga 30,000 km dengan sekali pengunaan •Menjimatkan Pengunaan Petrol/bahan api •Meningkatkan kembali Prestasi dan Kuasa Kuda (seperti enjin baru) •Mengurangkan Suhu Pengendalian Enjin. (menyejukkan enjin) •Menjadikan Enjin Lebih Senyap dan Lancar. •Mengurangkan Pencemaran Udara. •Enjin lebih bersih. •Sangat melindungi Enjin sewaktu Menghidupkan dan memanaskannya. •Sesuai untuk semua jenis enjin petrol/diesel & kereta baru/lama . ✔KESAN BOLEH DIRASAI DALAM MASA 15MINIT..!!! 👇👇 . Video testimoni- ujian gegaran enjin👇 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1341697082540363&id=1267322556644483 . Video testimoni-ujian geseran 👇 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1427184460658291&id=1267322556644483 . "kepada semua pemilik2 kenderaan, sayangilah enjin kenderaan anda" . 👉Untuk lebih info tentang HELLO lubricant.. sila lihat wall page ini... . Engine Treatment 100% -236ml by HELLO™ LUBRICANT Web: www.hellolubricant.com ---------------------------------------------------- Ada PROMOSI.. jika beli SEKARANG..!!! BELI 👉Engine Treatment.. PERCUMA 👉Engine Flush..!! . KLIK JE SINI.... www.wasap.my/60189084296 . www.wasap.my/60189084296 . .


Orang lain juga melihat

Cuci Sendiri Seat

Cuci Sendiri Seat

RM800

Sticker #BIADAP

Sticker #BIADAP

RM52

Civic FD ultra racing bar

Civic FD ultra racing bar

RM2000