Share This Listing

Public Comments

Helmet Arai Rusel Original

icon

1 month ago by zaini76

icon

RM750

icon

20 Likes

icon

Used

icon

Assalam.. Sebiji Helmet Arai Rusel White Saiz M untuk dilepaskan Condition luaran 9.5/10 Dalaman 8.5/10 Helmet Original..bukan clon Dapat free visor pelangi siang yang harga rm250 masa beli ritu Kira akan dapat 2 visor...1 visor asal color clear dan lagi 1 visor pelangi siang Dapat beg sekali Arai ni saya beli tahun lepas dengan harga rm1980 sekali visor pelangi siang Tolak murah-murah berbanding orang lain sebab dah tak guna..Tolak mahal-mahal pun tak ada orang nak beli watpa kan..hahaha.. Kotak dah tak ada..tapi kalau nak kotak juga saya boleh bagi kotak Shoei..sebab ada lagi 1 helmet shoei dok guna Utamakan COD Area auto city,seberang jaya dan B.M Jauh baru pos.

Getting This

icon

Mailing & Delivery

Rm10

Meet The Seller

zaini76
zaini76
isFacebookVerifiedisEmailVerified
Reviews

YOU MAY ALSO LIKE