Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Highly Rated..😊😊😊

icon

12 months ago oleh roozitamaskun

icon

RM0.05

icon

1 Suka

icon

Dalam Kommuniti

icon

😊😊😊 Again. ... Alhamdulillah.. Sila2 pilih.. Sangat berbaloi.. In sya allah very reasonable price.. I just nak let go jer.. Of coz brg cantik, kalau ada defect, i inform ya.. Xnak tipu2.. And siap ada free postage, walaupun hakak yg bayar yer.. Ada baju budak / kids dress / kids kurung / romper / Baju kurung moden / baju kurung pahang / dress / jubah Baju kerja / handbag / baju mengandung / maternity / casual / formal Macam2 kaler ada, hitam, putih, bunga-bunga Corak macam2, abstrak , hak geometri, Tudung ariani ada banyak.. Hakak x pakai awning dah.. Ada hat yang belum pakai pun.. and lain2.. Video camera / Dan lain2 lagi.. Mari2 browse page saya Silalah pilih mana yang suka Jangan tunggu lama-lama Nanti orang ambil, tekebil2 mata Kalau beli banyak - banyak - banyak tu, cer tanya i, kut2 i bagi free apa2 hadiah ker, free postage ka.. Happy sopping ya..😊😊

Temui Penjual

roozitamaskun
roozitamaskun
isFacebookVerified
  • positiveReviewsCount80
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA