Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Honda Cars

icon

1 year ago oleh niezmo

icon

RM72,000

icon

3 Suka

icon

Baru

icon

💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 Salam Aidilfitri, MinnalAidilWal Fa'Izin.. 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 Pssttt...Abang² Pssttt...Akak² Tengah beraya rumah siapa tu?😊 🏡🍴🍮🍛🍝🏡 Sambil² beraya, sambil² menikmati juadah tu, cuba baca ni....☺😉Membaca tangga kejayaan tau?!😁 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Time² tengah musim perayaan ni, nampaklah pulak kereta Honda City baharu Angah, Honda Civic AbangMan, Honda Accord PakDin, Honda HRV MakUsu, Honda Jazz anak jiran sebelah rumah...semua latest brand new!!! Wow!! Wowww!!! Hebat² belaka! Cun² semuanya!!😍💗😘👍👍 Jangan jeles, jangan dengki, jangan iri hati..rezeki diorang tu Alhamdulillah..😊 Tapi rezeki diri sendiri tak tau lagi kan? Apa kata, cuba klik bawah ni.. InsyaAllah, manalah tahu kot² awak pun boleh je nak miliki kereta² macam diorang tu☺😊..Apa pun kereta idaman di hati, hubungi je terus.. ⬇ ⬇ ⬇ ⬇ ⬇ ⬇ ⬇ ⬇ www.wasap.my/601132320078 www.wasap.my/601132320078 Jangan pandang je kereta orang tu! Jadikan impian anda, realiti hari ini!! Mudah je.. ➡ WhatsApp/Hubungi saya, maklumat yang ingin diketahui akan diberikan sambil² kita berbincang👍 ➡ Hantar dokumen..WhatsApp terus boleh, email boleh, nak jumpa bagi by-hand pun boleh👍 ➡ Tunggu bank proses loan, approved je sign agreement, dahtu kita ke proses nak keluarkan kereta👍 ➡ Kereta ready, saya hantarkan terus ke anda, atau datang collect kat showroom pun boleh😊👍 Itu sahaja! Mudah je kan?😘 So ape lagi? Jadikan impian suatu kenyataan! Biar saya bantu anda, insyaAllah success!!👍☺😉 Klik je ➡ www.wasap.my/601132320078 Klik je ➡ www.wasap.my/601132320078 Selamat berhari raya! Berhati² di jalanraya, amalan kita semua☺ Fb ~ #belikeretahondakl Ig ~ @niezamkeanu_honda #aidilfitri2017 #syawal1438h #jombalikkampung #jomraya #thepowerofdreams #telus #bestserviceintown #bestservice #hondajazz #hondacivic #hondacity #hondaaccord #hondahrv #hondabrv #hondacrv #jazz #city #civic #accord #hrv #brv #crv #thebestthereisthebesttherewasthebestthereeverwillbe

Temui Penjual

niezmo
niezmo
isGplusVerifiedisEmailVerified
  • positiveReviewsCount1
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA