Honda Cars
Honda Cars
Honda Cars
Honda Cars
Honda Cars
Honda Cars

Kongsi Dengan Rakan-rakan

๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ Salam Aidilfitri, MinnalAidilWal Fa'Izin.. ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ Pssttt...Abangยฒ Pssttt...Akakยฒ Tengah beraya rumah siapa tu?๐Ÿ˜Š ๐Ÿก๐Ÿด๐Ÿฎ๐Ÿ›๐Ÿ๐Ÿก Sambilยฒ beraya, sambilยฒ menikmati juadah tu, cuba baca ni....โ˜บ๐Ÿ˜‰Membaca tangga kejayaan tau?!๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Timeยฒ tengah musim perayaan ni, nampaklah pulak kereta Honda City baharu Angah, Honda Civic AbangMan, Honda Accord PakDin, Honda HRV MakUsu, Honda Jazz anak jiran sebelah rumah...semua latest brand new!!! Wow!! Wowww!!! Hebatยฒ belaka! Cunยฒ semuanya!!๐Ÿ˜๐Ÿ’—๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Jangan jeles, jangan dengki, jangan iri hati..rezeki diorang tu Alhamdulillah..๐Ÿ˜Š Tapi rezeki diri sendiri tak tau lagi kan? Apa kata, cuba klik bawah ni.. InsyaAllah, manalah tahu kotยฒ awak pun boleh je nak miliki keretaยฒ macam diorang tuโ˜บ๐Ÿ˜Š..Apa pun kereta idaman di hati, hubungi je terus.. โฌ‡ โฌ‡ โฌ‡ โฌ‡ โฌ‡ โฌ‡ โฌ‡ โฌ‡ www.wasap.my/601132320078 www.wasap.my/601132320078 Jangan pandang je kereta orang tu! Jadikan impian anda, realiti hari ini!! Mudah je.. โžก WhatsApp/Hubungi saya, maklumat yang ingin diketahui akan diberikan sambilยฒ kita berbincang๐Ÿ‘ โžก Hantar dokumen..WhatsApp terus boleh, email boleh, nak jumpa bagi by-hand pun boleh๐Ÿ‘ โžก Tunggu bank proses loan, approved je sign agreement, dahtu kita ke proses nak keluarkan kereta๐Ÿ‘ โžก Kereta ready, saya hantarkan terus ke anda, atau datang collect kat showroom pun boleh๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘ Itu sahaja! Mudah je kan?๐Ÿ˜˜ So ape lagi? Jadikan impian suatu kenyataan! Biar saya bantu anda, insyaAllah success!!๐Ÿ‘โ˜บ๐Ÿ˜‰ Klik je โžก www.wasap.my/601132320078 Klik je โžก www.wasap.my/601132320078 Selamat berhari raya! Berhatiยฒ di jalanraya, amalan kita semuaโ˜บ Fb ~ #belikeretahondakl Ig ~ @niezamkeanu_honda #aidilfitri2017 #syawal1438h #jombalikkampung #jomraya #thepowerofdreams #telus #bestserviceintown #bestservice #hondajazz #hondacivic #hondacity #hondaaccord #hondahrv #hondabrv #hondacrv #jazz #city #civic #accord #hrv #brv #crv #thebestthereisthebesttherewasthebestthereeverwillbe


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

niezmo@gmail.com


Orang lain juga melihat

PERODUA KELISA 1.0 (A) SE LIMITED 2007 YEAR FOR SALES

PERODUA KELISA 1.0 (A) SE LIMITED 2007 YEAR FOR SALES

RM5,69953

viva 1.0manual

viva 1.0manual

RM7,0001

PROTON WIRA M SE

PROTON WIRA M SE

RM7,0002

Proton Wira 1.5 (M) MMC PUSPAKOM LULUS

Proton Wira 1.5 (M) MMC PUSPAKOM LULUS

RM5,8001