Honda City Raya Promotion 2017
Honda City Raya Promotion 2017
Honda City Raya Promotion 2017
Honda City Raya Promotion 2017
Honda City Raya Promotion 2017
Honda City Raya Promotion 2017

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Kalau rasaΒ² nak Raya kali ni yang paling meriah dalam hidup, cuba scroll bawah ni..πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ -------------------------------------------------------------------------- βŒ›πŸ”Š Salesman Dah Nak Balik Beraya Dah Ni!! Last Call!!πŸ”ŠβŒ› πŸ’—πŸ’—Promosi HONDA CITY AIDILFITRI 2017!!πŸ’—πŸ’— Lepas ni stok kereta dah nak habis dah!! Stok semua makin menyusut!!! Jangan cakap tak bagitau ye?!! πŸ’₯ Mana lagi nak dapat kereta yang berkuasa tapi menjimatkan, sedap mata memandang lagi meyakinkan? πŸ’₯ Dapat pulak tu tawaran berganda! Ada rebet, ada servis percuma lagi! Mana nak dapat?! πŸ’₯ Kereta segera!! Minggu ni buat loan, minggu ni jugak dapat kereta!! Fuiyooo!! πŸ’₯ Raya anda lebih bermakna tahun ini dengan kegirangan berkereta baharu!! πŸ’₯ Cepat, pantas, mudah!! πŸ’₯ Nak save duit taknak keluar modal banyak sangat raya ni? 'Full loan' pun boleh saya uruskan!πŸ˜‰πŸ˜ŠπŸ‘ πŸ’₯ Anda peniaga Online? Fresh grad? No problem biar saya tolong!πŸ˜ŠπŸ‘πŸ˜‰ Call/whatsapp je 01132320078- NIZAM sekarang! Nak tempah ke, nak tanya ke semua pun boleh!! Klik ➑ www.wasap.my/601132320078 β¬… Klik ➑ www.wasap.my/601132320078 β¬… Klik ➑ www.wasap.my/601132320078 β¬… ➑ Warna yang ditawarkan - Merah Hati, Kelabu Gelap, Hitam, Putih serta Perak (Silver) ➑ 3 Variasi ditawarkan dengan harga bermula dari $74,000! ➑ Ruang bagasi terluas dalam kelasnya (536L) ➑ Kuasa terhebat dalam kelasnya yang lebih menjimatkan minyak (120hp/ 5.7L perkm) ➑ Pelbagai lagi kehebatan serta kelebihan untuk anda!😊 Inilah masanya!! Jangan berlengah! Jangan ketinggalan!! Tawaran hanya untuk anda, pelangganΒ² setia #belikeretahonda & @niezamkeanu_honda sahaja!πŸ˜‰ Klik je; ➑ www.wasap.my/601132320078 β¬… ➑ www.wasap.my/601132320078 β¬… t&c


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

niezmo@gmail.com


Orang lain juga melihat

MERCEDES  AMG BODYKIT C200

MERCEDES AMG BODYKIT C200

RM45,00030

KERETA TANPA PINJAMAN BANK

KERETA TANPA PINJAMAN BANK

RM3,50014

Proton Iswara 1.3

Proton Iswara 1.3

RM5,5000

Myvi 2014 for Grab

Myvi 2014 for Grab

RM8,0002