Honda Civic 1.6(A) singlecam vtec
Honda Civic 1.6(A) singlecam vtec
Honda Civic 1.6(A) singlecam vtec
Honda Civic 1.6(A) singlecam vtec
Honda Civic 1.6(A) singlecam vtec
Honda Civic 1.6(A) singlecam vtec

Honda Civic 1.6(A) singlecam vtec

Telah digunakan
RM16,500
Kuala Lumpur, Malaysia

Kongsi Dengan Rakan-rakan

kereta kesayangan untuk dilepaskan. 😢 Honda Civic 1.6(A) Singlecam Vtec. Jualan atas sbb kurang perhatian padanya dan terasa mahu mendapatkan pengganti saya untuk menjaganya. Harga keras RM16,500 tunai. urusan tukaran nama semua diuruskan oleh owner baru. walau keras harganya, namun masih boleh untuk kita sembang sembang atas dasar minat dan cinta. kereta ini mampu NonStop Perlis -> Johor kerana dalamannya dijaga rapi. tiada setitik leaking pada enjin dan semuanya dalam keadaan Ori dan Dara. Main vtec 160km/h selamber badak je sambil2 duduk atas kerusi kulit yg empuk. bro, layan corner sedap bro. adjustable 4 batang tuh. cap ayam jerrr. tak goyang bila corner.. tapi jgn la lupa diri yer bila atas jalan tu. kalau dah laju, tekan saja brek bila nak stop. inSyaaAllah terbaik kerana sistem brek di bantu oleh disc brek depan dan belakang yg baru dan custom dari kedai. kalau nak jenjalan slow slow santai pun best sambil layan lagu Rock dulu2 guna pendrive cucuk kat radio JVC baru dengan gabungan tweeter disebelah cermin sisi kanan dan kiri plus plus speaker baru 3-way yang dentum2 dari belakang. kalau dah malam tu, on lah foglamp supaya terang lagi kacak dikhalayak ramai. tapi kalau siang lagi bertambah kacak kerana terpancarnya sportrim ori buatan Jepun diambil dari kereta Honda Integra Dc2 (4 lugs 114.3 pcd with special lock) sekian sahaja sedikit perkongsian tentang kereta kesayangan ini. jualan tanpa rasa terburu-buru tetapi dengan rasa sedih. 😢 014.972.1517


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Kuala Lumpur, Malaysia


Orang lain juga melihat

Toyota Caldina GT4 Turbo

Toyota Caldina GT4 Turbo

RM49,5007

BMW E46 1.9cc

BMW E46 1.9cc

RM25,0000

axia 1.0 auto 2016 low mileage

axia 1.0 auto 2016 low mileage

RM35,0001

Toyota Ke30

Toyota Ke30

RM2,00015