Fashion
Home & Living
Mobiles & Electronics
Hobbies & Games
Cars & Property
Jobs & Services
Others

RM23,000

HONDA PRELUDE FOR SALE/SWAP Honda Prelude BB1 with 4WS

Contact Seller

Alert icon

Sorry, message failed to send, try resending it.

Hi, is this still available?

Is the price negotiable?

Can I see more photos?

icon

Kuala Lumpur

icon

Used

HONDA PRELUDE FOR SALE/SWAP www.wassap.my/60179360773/prelude -Honda Prelude BB1 with 4WS - Tahun 1991 -Urgent sale to use money. -Front bumper custom made with steel rack. -Rims Te37-17 inch -Kereta dh spend dkt 7K untuk restore. -H22A engine (Auto) baru tukar-milage 40k [masih under waranty) -water pump baru -timing belt baru -speed sensor baru -bush semua tukar dah -thermostat baru -brake hose + brake oil baru -mounting baru -lower arm baru -filter baru -hose-hose semua tukar dah -KERETA NI ACCIDENT FREE👌 -ade lagi jajan2 banyak tp penat nak tulis.( ade resit kalau nak tengok) -interior 9/10 -exterior 8/10 www.wassap.my/60179360773/prelude Takde masa nk restore sbb perlukan duit urgent. -amik dan pakai terus je. Semua dalam keadaan ok dan boleh pakai jauh. -selalu pakai minyak 97 atau 100 sahaja sbb nak jaga engine dan kereta. -jarang2 lenjan, hanya slow drive selalu. www.wassap.my/60179360773/prelude

1 month ago In Cars for Sale

Ask your seller for delivery. Stay safe at home.

icon

Private Seller

icon

Automatic

Listed by mightyempiremotors

Not Responsive

Verified

Check seller profile