Share This Listing

Public Comments

i GREAT HARAPAN PLUS FOR FAMILY PROTECTION PLAN

icon

6 months ago by yesdearstore

icon

RM14

icon

0 Likes

icon

New

icon

“ PLAN NI UTK KEMATIAN JE KE? TAKDE MEDICAL CARD? KALAU TAKDE, TAKNAK LAH. ” Dik.. Kalau awak dah sakit, obese, tak dapat nak memilih sangat..bukan sahaja medical card awak tak boleh dapat. Plan Hibah macam ni pun mmg awak takkan boleh dapat dekat luar sana. confirm kena reject. Beruntung lah plan ni nak cover awak kalau meninggal dunia sebab sakit yang dah sedia ada tu. Satu-satunya plan dijamin lulus untuk semua penyakit kronik/kritikal. Tapi plan ni sekejap je kami buka.. Sehingga 30 Jun 2019 ni je.. Jangan bertangguh lagi. Jom apply! Whatsapp/Call 011-32908883 (Zuhairy) Lokasi - Wangsa Maju(KL) / Ampang

Getting This

Meet The Seller

yesdearstore
yesdearstore
isEmailVerified
Reviews
tanhengboon5536A credible seller who delivers on time, good 2-way...read more
10 months ago
yesdearstoreTQ for your purchase. I always prioritize the customer satisfaction - pricing, item condition, location to meet and comfort
0.0
jlandsdGreat seller to deal with!
10 months ago
yesdearstoreTQ for your purchase
5.0
dhouzeGreat seller to deal with! Prompt delivery! Ite...read more
1 year ago
yesdearstoreGreat buyer to deal with..easy transaction & punctual payment. TQ for your purchase =)
5.0

YOU MAY ALSO LIKE