Share This Listing

Public Comments

i will do clearance πŸ™‹

icon

4 months ago by goojiethings

icon

RM5

icon

0 Likes

icon

New

icon

In Tops

icon

as u guys know, lama gila sis tak update preloved sis 😭 bersawang dah carousell but now banyak gila nak letgo tapi tulah jangan ada backout buyer please tanya tanya lepastu senyap sepi, kalau taknak cakap taknak sebab sis openminded πŸ™‹ harga mur mur sangat sebab taknak simpan lagi dah wehhhhhhhh pening tgok byk sgt pastu tak guna, goojie such impulsive buyer betul πŸ™„ anything else boleh komen kat bawah or chat je sis terus, nak letak nombor ws kat sini carousell tak bagi, so tengok bio profile sis ada nombor sis tu boleh direct juga πŸ’•

Free Size

Getting This

icon

Mailing & Delivery

Meet The Seller

goojiethings
goojiethings
isFacebookVerifiedisGplusVerifiedisEmailVerified
Reviews
mellowsugarGreat seller to deal with! Speedy replies and Ite...read more
8 months ago
goojiethingsawww such a lovely compliment ✨ thank you sis! 😊
5.0
llamatearsGreat seller to deal with! Thank you!
10 months ago
5.0
zzazzaz89Great seller to deal with! Speedy replies. Thank y...read more
1 year ago
0.0