Installment Plan
Installment Plan
Installment Plan

Kongsi Dengan Rakan-rakan

TERMS & CONDITION for INSTALLMENT Firstly mak nak tegaskan kat sini sekeras2nya buyer WAJIB komited dlm installment plan sbb mak taknak ade apa2 masalah dikemudian hari . Mak utamakan yg betul2 series shj . Kalau awl2 ok , tgh2 pulak tiba2 tak jadi dan nak refund sebagainya . Tu problem .. πŸ˜…πŸ˜… sbb kita dah bayar booked n simpankan utk awk sampai awk habis bayar ansuran . And u have to follow the term stated. So early proses mak akn cerewet sikit dgn korg for safety reason , kuikui πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… . Dan paling penting mula2 korg jgn la terus fikir installment ni mcm AEON,Singer ke sbb ni bukan plan bulanan mcm korg fikir . Plan nye berbeza sikit utk mmbuatkan korg tak tunggu lama2 nak dpt ipongg ni . Dan ipong korg yg dah dibooked tak disimpan terlalu lama . The last , price will be slightly diff from plan full payment . πŸ˜‡πŸ˜‡ Ade faham ? πŸ˜…


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Kuala Lumpur, Malaysia

Pos atau Penghantaran


Orang lain juga melihat

Easy Next Pre Launch 25/9

Easy Next Pre Launch 25/9

RM302

Let's Swappppp

Let's Swappppp

RM204

TESTIMONIAL FROM CUSTOMERS!!!

TESTIMONIAL FROM CUSTOMERS!!!

RM01

Adidas Originals Stan Smith βœ¨πŸ’šπŸ’™

Adidas Originals Stan Smith βœ¨πŸ’šπŸ’™

RM3204