INT3TREE SUPPLIMENT MINDA
INT3TREE SUPPLIMENT MINDA
INT3TREE SUPPLIMENT MINDA
INT3TREE SUPPLIMENT MINDA
INT3TREE SUPPLIMENT MINDA
INT3TREE SUPPLIMENT MINDA

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Nak tau tak kenapa int3tree nie menjadi pilihan ramai ibu ayah masa kini... . . Sebab : . . “INT3TREE SATU-SATUNYA SUPLIMEN MINDA YANG MEMENTINGKAN PERKEMBANGAN FIZIKAL, MINDA & EMOSI PELAJAR” . . Untuk membentuk pelajar dan anak2 yang cemerlang, kita tak boleh fokus 100% pada IQ sahaja, tapi EQ juga memainkan peranan yang sangat penting. Tak lupa juga, kesihatan fizikal yang mantap bagi mendorong setiap pelajar ke arah kejayaan. . . Kalau emosi ok, pembelajaran pun jadi ok. Kalau tubuh sihat, badan rasa bertenaga, anak2 pun bersemangat nak menimba ilmu. . . Bagaimana Int3tree membantu minda emosi, fizikal & minda anak tercinta? . . 1) MINDA – Membantu merangsang fokus pelajar dgn 10 bahan makanan lengkap. Lepas makan int3tree, pelajar lebih fokus dalam kelasdan dapat belajar dengan baik. . . 2) EMOSI – Menyuntik mood yang positif dalam diri anak2. Kami dah terima pelbagai testimony anak2 lebih mudah dengar cakap, mood lebih baik, tak marah2, bangun tidur pagi tak menangis, rajin nak solat, buat kerja sekolah dan lebih ceria, selepas makan int3tree. . . 3) FIZIKAL – Mengurangkan rasa keletihan semasa belajar. Memberi tenaga secara semula jadi so anak2 tak mengantuk dalam kelas, tak lesu &danbertenaga utntu belajar. Selain tu, ia membantu meningkatkan daya uminiti dan daya tahan penyakit anak tersayang. Badan sihat, otak pun sihat. . . Memang rare nak jumpa suplimen yg membantu perkembangan tiga dalam satu. Tiada suplimen di luar sana yang memelihara kesihatan emosi, fizikal dan minda all in one. Wahh, memang jimatlah! Tak perlu nak beli macam2 suplimen yang lain adh lepas ni. Int3tree kan ada. . . #int3tree #suplimenminda #revolusisuplimenminda #CikguYieTokeySuplimenMinda#freepostage


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

Additional RM7 for postage


Orang lain juga melihat

Instant 3 In 1 Baby Food Powder

Instant 3 In 1 Baby Food Powder

RM331

mothercare booster / feeding chair

mothercare booster / feeding chair

RM7510

Philips avent thermal bottle warmer

Philips avent thermal bottle warmer

RM903

Baby Safety Bath Mat

Baby Safety Bath Mat

RM55