iphone 6 64gb Grey
iphone 6 64gb Grey
iphone 6 64gb Grey
iphone 6 64gb Grey
iphone 6 64gb Grey
iphone 6 64gb Grey

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Saya ingin melepaskan fone saya ni kerana nak upgrade fone baru..Fone ade sedikit masalah iaitu : 1. Screen pecah sedikit dibahagian bawah fone 2. Speaker pulak tk boleh dengar tanye kedai ade wayer tertanggal tpi maleh nak repair kan sebab nak jual fone nye 😂 sebab dah terpikat dekat 7+ masalah fone tu terjadi disebabkan terduduk fone letak dekat pocket belakang , then tngok dah crack then dngn speaker tk dengar , sofar saya dah pakai 5 bulan macam ni tapi alhamdulillah la tak ade ape ape , siapa yang berminat boleh pm ke no 0108898524 untuk nk tahu lebih lanjut , saya preferkan cod area kl biar same same puas hati then baru beli , fone dah paling uptodate and finger print working good..lego till letgo


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Setapak Central, Malaysia

anytime


Orang lain juga melihat

iPhone 6 Space Gray - 16G

iPhone 6 Space Gray - 16G

RM9001

IPHONE 6s rosegold 16gb

IPHONE 6s rosegold 16gb

RM1,3001

iPhone 6 plus 64GB

iPhone 6 plus 64GB

RM8003

iphone 6 gold [locked]

iphone 6 gold [locked]

RM55010