Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

iphone 6 64gb Grey

icon

11 months ago oleh safiqarman

icon

RM1,000

icon

9 Suka

icon

Sudah digunakan

icon

Untuk setiap pembelian barangan bernilai tinggi, kami menggalakkan pengguna untuk berjumpa dengan pembeli di tempat yang selamat bagi memeriksa pembelian barangan tersebut - Admin Carousell

icon

Saya ingin melepaskan fone saya ni kerana nak upgrade fone baru..Fone ade sedikit masalah iaitu : 1. Screen pecah sedikit dibahagian bawah fone 2. Speaker pulak tk boleh dengar tanye kedai ade wayer tertanggal tpi maleh nak repair kan sebab nak jual fone nye 😂 sebab dah terpikat dekat 7+ masalah fone tu terjadi disebabkan terduduk fone letak dekat pocket belakang , then tngok dah crack then dngn speaker tk dengar , sofar saya dah pakai 5 bulan macam ni tapi alhamdulillah la tak ade ape ape , siapa yang berminat boleh pm ke no 0108898524 untuk nk tahu lebih lanjut , saya preferkan cod area kl biar same same puas hati then baru beli , fone dah paling uptodate and finger print working good..lego till letgo

Dapatkan Ini

icon

Perjumpaan

anytime

Temui Penjual

safiqarman
safiqarman
isFacebookVerified
Maklumbalas
  • 0
  • 0
  • 0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA