Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

    iphone 6 64gb Grey

    icon

    4 months ago oleh safiqarman

    icon

    RM1,000

    icon

    9 Suka

    icon

    Sudah digunakan

    icon

    Untuk setiap pembelian barangan bernilai tinggi, kami menggalakkan pengguna untuk berjumpa dengan pembeli di tempat yang selamat bagi memeriksa pembelian barangan tersebut - Admin Carousell

    icon

    Saya ingin melepaskan fone saya ni kerana nak upgrade fone baru..Fone ade sedikit masalah iaitu : 1. Screen pecah sedikit dibahagian bawah fone 2. Speaker pulak tk boleh dengar tanye kedai ade wayer tertanggal tpi maleh nak repair kan sebab nak jual fone nye 😂 sebab dah terpikat dekat 7+ masalah fone tu terjadi disebabkan terduduk fone letak dekat pocket belakang , then tngok dah crack then dngn speaker tk dengar , sofar saya dah pakai 5 bulan macam ni tapi alhamdulillah la tak ade ape ape , siapa yang berminat boleh pm ke no 0108898524 untuk nk tahu lebih lanjut , saya preferkan cod area kl biar same same puas hati then baru beli , fone dah paling uptodate and finger print working good..lego till letgo

    Dapatkan Ini

    icon

    Perjumpaan

    icon

    Setapak Central

    anytime

    Temui Penjual

    safiqarman
    safiqarman
    isFacebookVerified
    • positiveReviewsCount0
    • neutralReviewsCount0
    • negativeReviewsCount0

    ANDA MUNGKIN JUGA SUKA