Share This Listing

Public Comments

ISLAMIC AUDIO DEVICE BY MOMMY HANA

icon

1 month ago by kedaimini_bee

icon

RM89

icon

1 Likes

icon

New

icon

Anak-anak sekarang terlalu cepat sangat terdedah dengan handphone ni kan. Sebenarnya sangat tidak bagus untuk tumbesaran minda anak-anak kerana ia mudah sangat terdedah dengan perkara yang tidak bagus. . Kadang-kadang kita sebagai ibu bapa tak sempat sebenarnya untuk pantau anak-anak kita bila diorang bukak telefon untuk tengok youtube. Even dah ada youtube for kids kan. . Jadi, apa kata kalau kita ubah anak-anak kita dari bermain handphone kepada gadget Quran MommyHana yang banyak fungsi-fungsi menarik. Mesti ibu bapa happy bila anak-anak membesar dengan sebut perkataan yang baik-baik seperti zikir, ataupun kalau menyanyi pun lagu yang bagus-bagus jugak kan. Lagi best kalau dapat menghafal surah-surah Al-Quran walaupun sikit-sikit kan. . ✅Mengandungi Surah-surah Al-Quran- Bacaan qari terkenal Indonesia( Ustaz Muzammil Hasballah)Alunan yang sangat menenangkan. ✅Mengandungi Zikir-zikir MommyHana nyanyian dari Deja Moss. ✅Mengandungi lagu Omar&Hana. ✅Mengandungi Lagu Mozart untuk brain development anak-anak ✅Mengandungi Lagu Lullaby anak-anak untuk memudahkan anak-anak yang sukar tidur. ✅Mengandungi White Noise Sound khas untuk anak yang baru lahir untuk menenangkan nya supaya mudah tidur. ✅Mengandungi Bunyi Ombak yang menenangkan. Best kan fungsi Quran MommyHana ni.

Getting This

icon

Mailing & Delivery

Postage Rm8sm/Rm15ss

Meet The Seller

kedaimini_bee
kedaimini_bee
isFacebookVerifiedisGplusVerifiedisEmailVerified
Reviews
benfarid_Greatt
3 months ago
5.0
ilqarPenjual yang baik untuk membuat perjanjian! Pengha...read more
4 months ago
5.0
mukhtar123I happy doing business with the seller flawless tr...read more
4 months ago
5.0

YOU MAY ALSO LIKE