Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Item: Buku Zahirah Ramsa - CIK PONTIANAK DAN ABANG DRAKULA

icon

6 months ago oleh missjermaine

icon

RM20

icon

1 Suka

icon

Sudah digunakan

icon

Dalam Buku

icon

Condition: Excellent (9/10) Note: Untuk bacaan dewasa sahaja!! 💑 Nak lebih jimat ? Beli lebih dari 1 barang untuk penjimatan pos atau COD di Denai Alam!! 😘 Check #missjermaineavailable 💖 Sipnosis: Kisah apabila Nia Alysa jatuh cinta dengan seorang balak hensem di kedai serbaneka yang sedang jaga kaunter. Rasa sukanya jadi tragedi, balak tu layan tak layan sahaja dirinya. . “Saya sangat tak suka bila ada orang curi-curi pandang ketika saya tengah scan barang.” “Perasannya...” . Tapi Nia Alysa ni gila, lebih gila dari normal, kalau dah kata suka, sampai ke lubang cacing pun dia cari. *** “I tak tahulah macam mana Mama Gita tu boleh bagi kurma terlebih masak dekat I. Please la, I dah tak sanggup nak layan.” - Nia Alysa . “Eh? Ini yang I pelik, biasanya you tak pernah merungut. Ada something wrong dengan you ni... atau mungkin you ada terpandang pada mana-mana lelaki kacak yang telah mengubah you punya selera, ke?” - Ziera . Jawapannya adalah ya, darah cinta telah disuntik ke dalam jiwanya. Dia mesti lari dari cengkaman Farouq yang terus menodai harapannya. . Hidupnya diperjudikan oleh orang berkepentingan, namun gara-gara mata, dia jatuh cinta pada Abang Drakula di kedai serbaneka itu. Mohon dirinya diselamatkan. . Adakah Abang Drakula adalah orangnya? Atau Farouq yang sering mendesak agar mengahwininya? Novel Cik Pontianak & Abang Drakula ada kepastiannya. . #zahirahramsa #cikpontianakdanabangdrakula #edisiterhad #missjermaineavailable

Dapatkan Ini

icon

Perjumpaan

icon

Pos & Penghantaran

Poslaju SM: RM 8/SS: RM 12 atau Flexipack SM: RM 5/SS: RM 6

Temui Penjual

missjermaine
missjermaine
isEmailVerified
Maklumbalas
  • 47
  • 0
  • 0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA