Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

JET TURBO XTREME ENGINE OIL

icon

6 months ago oleh azman769

icon

RM210

icon

1 Suka

icon

Baru

icon

============= APA ITU JTX1000 ? ============= . JTX1000 adalah jenama minyak pelincir yang yang MENGUTAMAKAN KUALITI sejak tahun 1996 ( 21 tahun di pasaran Malaysia). Khas untuk semua jenis enjin kenderaan samada petrol atau diesel. . ================== APA KELEBIHAN UTAMA JTX1000? ================== . โ— Enjin jadi RINGAN. "JTX1000 makes your engine run smoother" Lepas guna JTX1000 terus boleh rasa ringan. Jika sebelum ni anda guna minyak mineral brand lain... bertukar ke minyak JTX1000. Yang pakai fully synthetic, try JTX1000 GOLD 10W-40. Rasai sendiri. Ringan lepong. Dari awal hingga akhir masa nak tukar minyak hitam pon ringan lagi. โ— Enjin jadi BERSIH. 'Tribo-Tech' bertindak sebagai bahan pencuci. Enjin kekal bersih sepanjang masa. Selepas guna JTX1000 3 kali, boleh try buka enjin tengok. . . ====================== APA Masalah anda sebagai pegguna kenderaan : ====================== $$$ Tak tahu nak pilih minyak pelincir yang sesuai. Gred yang macamana, kelikatan yang macamana. Kebanyakan bengkel bubuh je apa stok yang dia ada, ataupun yang dia untung banyak atau brand yang dia baik dengan suplier. Kualiti dia macam mana... janji masyuk (biasanya gitulah kan? ) . $$$$$$ Enjin berat, bawak tak sedap, boleh stress dibuatnya. Juga bahaya semasa memotong. . $$$$$$$$$ Makan budget, enjin cepat hilang power kalau guna minyak enjin yang low qualiti atau lebih bahaya ia adalah minyak recycle. . $$$$$$$$$$$$ Perfomance kereta makin drop sebab enjin yang semakin tercemar. . . ====================== Kenapa MESTI guna JTX1000? ====================== . โ— 100% ori, base oil dan FORMULA DI IMPORT terus dari US. (Zaman sekarang 80% minyak yang ada dipasaran adalah recycle. Orang nak untung je sekarang nih.) . โ— Mengandungi TRIBO CLEAR FILM (tiada dalam minyak enjin lain). Ia berfungi untuk membersihkan carbon/kotoran dalam enjin dengan efektif dengan kuasa pembersihan yang maksima (karbon senang tanggal) . โ— Turbo approved-viscocity index yang tinggi yang akan MENJAGA & MENGEKALKAN "FUNGSI MINYAK" itu sendiri atau dengan kata lain x mudah cair (bonding minyak yang kuat) . โ— TEKNOLOGI TRIBOLOGY. Ini adalah "secret ingredient" yang ada dalam JTX1000. . โ— HARGA SAMA SEPERTI BRAND-BRAND LAIN, MALAH LEBIH MURAH BERBANDING MINYAK HIGH PERFORMANCE DIPASARAN !! . Yang paling istimewa ada diskaun seumur hidup untuk yang berdaftar sebagai ahli. . . . ================== โ— Wasap model kereta anda contoh --->'myvi' send ke www.manjtx.wasap.my/60179156244 ----> untuk mengetahui gred JTX1000 yang sesuai. ================== ================== โ— Boleh baca banyak testimoni di page berikut: - page 'Rahsia Minyak Enjin POWER ' ================== ================== โ— ATAU DATANG TERUS JUMPA SAYA HARI NI... ================== *Tuan dah baca hingga habis... tuan... tolong tag kawan2 tuan yang pakai kereta... Terima kasih ya tuan. ๐Ÿ˜‰โœŒ . "JTX1000 โ— WORLD'S BEST LUBRICANT " .

Dapatkan Ini

icon

Perjumpaan

icon

TSB Commercial Centre

Temui Penjual

azman769
azman769
isFacebookVerified
  • positiveReviewsCount0
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA