Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

KELAS EDIT VIDEO GUNA IPHONE

icon

1 year ago oleh farhanasyraf98

icon

RM20

icon

6 Suka

icon

Dalam Kamera

icon

KELAS ONLINE EDIT MENGGUNAKAN PHONE! Apa yang anda akan belajar? 1. Teknik trim/split/cut video 2. Teknik combine video 3. Teknik transition 4. Teknik freeze, slow, dan lajukan video 5. Teknik audio yg terdiri drpd: -mematikan/perlahankan/lajukan suara asal video -voiceover -trim audio -tambah sound effect -lagu dri itunes (bayar) 6. SPECIAL: saya akan ajar hacks teknik untuk tambah lagu dari itunes dan mana2 lagu di youtube FOC. 7. Teknik menambahkan filter 8. Teknik layering video 9. Teknik 2 video 1 masa 10. Teknik save dan cara memilih resolution yang baik 11. Teknik menambahkan gambar dengan mengawal suara & gerakan 12. Teknik menambahkan tulisan/ font pattern. 13. Teknik color grading mudah Zaman sekarang ni, edit video boleh pakai phone je dapat hasil mcm kat laptop, tak tipu. Jom join kelas online ni. Murah baq hang nak dibandingkan dengan kelas yg lain rege RM300 ke ats and tak paham pon padahal nak edit video travel and fun2 ja. Recommend sangat sebab best student tiap kelas akan dapat hadiah misteri lagi! Korang ws je 01126942721

Dapatkan Ini

icon

Perjumpaan

Upm bintulu sarawak

icon

Pos & Penghantaran

free postage

Temui Penjual

farhanasyraf98
farhanasyraf98
isFacebookVerified
  • positiveReviewsCount3
  • neutralReviewsCount1
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA