Kongsi Dengan Rakan-rakan

KELAS ONLINE EDIT MENGGUNAKAN PHONE! Apa yang anda akan belajar? 1. Teknik trim/split/cut video 2. Teknik combine video 3. Teknik transition 4. Teknik freeze, slow, dan lajukan video 5. Teknik audio yg terdiri drpd: -mematikan/perlahankan/lajukan suara asal video -voiceover -trim audio -tambah sound effect -lagu dri itunes (bayar) 6. SPECIAL: saya akan ajar hacks teknik untuk tambah lagu dari itunes dan mana2 lagu di youtube FOC. 7. Teknik menambahkan filter 8. Teknik layering video 9. Teknik 2 video 1 masa 10. Teknik save dan cara memilih resolution yang baik 11. Teknik menambahkan gambar dengan mengawal suara & gerakan 12. Teknik menambahkan tulisan/ font pattern. 13. Teknik color grading mudah Zaman sekarang ni, edit video boleh pakai phone je dapat hasil mcm kat laptop, tak tipu. Jom join kelas online ni. Murah baq hang nak dibandingkan dengan kelas yg lain rege RM300 ke ats and tak paham pon padahal nak edit video travel and fun2 ja. Recommend sangat sebab best student tiap kelas akan dapat hadiah misteri lagi! Korang ws je 01126942721


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Kuala Lumpur, Malaysia

Upm bintulu sarawak

Pos atau Penghantaran

free postage