Share This Listing

Public Comments

KERETA SEWA PAKSU...sewa mingguan murah murah murah....cepat call lambat wasap ok

icon

1 month ago by paksuzed

icon

RM50

icon

2 Likes

icon

New

icon

KERETA SEWA PAKSU Nak bagi diskaun hebat pada customer yg nak sewa mingguan tu..... call (call wasap pun ok)sekarang kalau nak cepat dan urgent dan dapatkan diskaun hebat tu (deal & lock). Kalau wasap tu kurang la diskaun nya....ramai yg tak jadi deal. Kereta-kereta diskaun hebat ni Kancil Axia Myvi Bezza Alza biashe biashe Saga flx jimat minyak Persona handling sedap Exora turbo power hebat Kereta2 mewah lain ada jugak diskaun nya. Mercedes-Benz Vellfire Camry Etc(call tanya kereta lain) Cepat call/wasap o17-6876375

Getting This

icon

Mailing & Delivery

Meet The Seller

paksuzed
paksuzed
isFacebookVerified
Reviews

YOU MAY ALSO LIKE