Share This Listing

Public Comments

KUMOGUM pemutih gigi arang BUBBLEGUM | activated charcoal teeth whitener / carbon

icon

2 months ago by farhanmadnoh

icon

RM45

icon

4 Likes

icon

New

icon

Tired of gosok gigi hari2 tapi masih belum putih? Here kumo nak cerita... . Basically arang ni memutihkan gigi dengan cara membersih.. so setiap kali korang dah letak ubat gigi just celup je serbuk kumo and gosok mcm biasa.. Gigi lebih bersih dengan cucian arang ni as arang berkebolehan menarik keluar kotoran. Kebolehan arang ni tak disangkal lagi korang tengok la shampoo&pencuci muka powered by activated charcoal ni sebenarnya fungsinya sama, membersih dengan memerangkap dan menarik keluar kotoran. Bila gigi bersih ni dah senang hati sebab dalam oral care ni "kebersihan is the key" . Oh yes kumo ni ade function detox jugak, it neutralize air liur so that kurang kuman bakteria then kurang jugaklah penyakit . And kumo ni specialnye berbanding brand yang lain ialah "KUMO IS DESIGN FOR ORAL CARE". formula memang 'khas' untuk mulut je that is why berperisa "BUBBLEGUM-MINTY" and serbuk lebih halus dari general activated charcoal. PREMIUM ITEM for those who concern about quality of a product "kumo dijamin memang 100% xde rasa arang sebab ia perisa bubblegum-minty right?" Everybody love perisa bubblegum right? . . 2 MINGGU PERTAMA IS THE BEST, gunakan kumo 2x sehari bagi tujuan servis. Jangan jimat sebab korang dah boleh jimat after 2weeks of full service. Here is manual penggunaan MANUAL PENGGUNAAN 1. letakkan ubat gigi biasa anda 2. celupkan ke serbuk ‘kumogum’ 3. gosok gigi seperti biasa 4. bilaskan mulut korang & senyuman baru menanti . Order now, "Free charcoal soft toothbrush" so that korang boleh terus guna je nanti.. For more info boleh tengok insta @kumogumHQ Thank you for reading XD

Getting This

icon

Mailing & Delivery

ask me for free postage

Meet The Seller

farhanmadnoh
farhanmadnoh
isFacebookVerified
Reviews

YOU MAY ALSO LIKE