Kurta salahuddin
Kurta salahuddin
Kurta salahuddin
Kurta salahuddin
Kurta salahuddin

Kongsi Dengan Rakan-rakan

READY STOCK Kurta salahuddin HARGA RM99 ADD POSTAGE RM8SM/RM12SS ..... Meterial cotton luxury germany . -permukaan meterial yang tersangat EKSKLUSIF.. Meterial ni serap peluh,mudah iron dan sederhana tebal supaya kedudukan baju terletak dibadan. Cutting mesra slim fit -mempunyai butang tersembunyi seperti kemeja supaya bro2 mudah nak pakai. Tak la nak sarung tu tersangkut dekat dada 😊 Jahitan -jahitan tersangat-sangat kemas dan penuh teliti. Sbb apa? Sbb tailor kami berpengamalan lebih dari 18 tahun 😊 Design yang rare -design kurta ini di"inspirasi"kan dari baju melayu. First design kurta yang diselitkan element baju melayu di bahagian leher supaya tidak terlalu tinggalkan tradisi kita. Poket tersembuyi -rekaan poket tersembunyi di bahagian dada. Dan di "SULAM" Logo eksklusif FEEQ. WARNA 10 warna yang trending 2017, pilihan warna yang buat bro sgt rambang mata nak pilih dan Pilihan warna ni mmg trend 2017. Free gift -percuma butang baju melayu yang eksklusif, tak payah susah-susah nak cari kat tempat lain. Jimat masa. Sampai teruss pkaii. Hehe UNTUK ODER WATSAP 0196327514 NO COD,NO COL,NO BOOKING,NO NEGO!!!


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran


Orang lain juga melihat

Air cond / Electrician / Plumbing

Air cond / Electrician / Plumbing

RM104

Acoustic Treatment / Sound Treatment

Acoustic Treatment / Sound Treatment

RM1513

Travel Plastic + Vacuum

Travel Plastic + Vacuum

RM1004

Customer Feedback💝💝

Customer Feedback💝💝

RM0.010