Share This Listing

Public Comments

Kurta Slim Fit By Elrah Exclusive

icon

3 weeks ago by wazirrashid411

icon

RM109

icon

4 Likes

icon

New

icon

In Tops

icon

Nak lebih bergaya di Hari Raya? Kena pakai Kurta terbaru Elrah ni. Baru lah helok OOTD tu nanti😎 . Dapatkan segera dengan kami! Tak payah tunggu raya baru nak terhegeh2 pm saya. Itu jam size dah habis jangan salahkan saya kalau tak dapat😜. Sementara semua stok masih available, baik uols grab Kurta Elrah ni sekarang jugak. . Klik link di bio untuk whatsapp pesanan anda 😘 https://wa.me/0138934934 . #remedealsquad #elrahexclusive #elrahbyremedeal #kurta #kurtaQayyum #Kurtabyelrah #OOTDRaya #ootdElrah #bajuraya #bajuraya2019 #newarival #kurtaraya #hariraya

Elrah Exclusive

Below Intl XXS / EU 44 / UK 34 / US 34

Getting This

icon

Mailing & Delivery

Postage RM 13

Meet The Seller

wazirrashid411
wazirrashid411
isGplusVerifiedisEmailVerified
Reviews

YOU MAY ALSO LIKE