Share This Listing

Public Comments

Liptint sobella

icon

5 months ago by vydales.shoppe

icon

RM38

icon

4 Likes

icon

New

icon

πŸ“πŸ“ SoBella LIPTINT πŸ“πŸ“ Apa itu LIPTINT ? Sebenarnya tak ramai yang tahu maksud sebenar LIPTINT. Meh, nak share sikit kat uols.. πŸ’‹ Liptint adalah sejenis pewarna bibir yang berasaskan air (water based). πŸ’‹ Tekstur Liptint ni sangatlah ringan berbanding lipstik mahupun Lipmatte. πŸ’‹ Liptint ni juga sifatnya menyerap terus ke bibir kita, jadi tak perlu kita nak touch up banyak kali. Nak amik wuduk pon xde masalah kalau warna liptint masih lekat di bibir sbb sifat dia mcm inai. πŸ’‹ Mudah disapu pada bibir. Hanya calit ja Liptint dekat bibir dah siap! Kelebihan liptint Sobella berbanding jenama lain: πŸ’‹ warna yang sangat pigmented πŸ’‹ Gel based πŸ’‹ Di infused dgn vitamin c πŸ’‹ Diperkaya dgn extract buah πŸ’‹ berbau buah watermelon, strawberry dan peach πŸ’‹Limited Edition

Sobella

Lip Stain/Tint

Getting This

icon

Mailing & Delivery

Ss Rm7 Sm Rm12

Meet The Seller

vydales.shoppe
vydales.shoppe
isGplusVerifiedisEmailVerified
Reviews