Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

LL foundation

icon

7 months ago oleh nuruliyliana

icon

RM90

icon

0 Suka

icon

Baru

icon

LL foundation laa!!! Woooww Magic touch giteww!!! . Wahhh wahhh wahhh senangnya pakai LL foundation niii😍 . 💋Calit2 je dah nampak berseri seri flawless glowing mowing sesangat. Sekali cuba dah jatuh cinta ni, aduhh duh duh 😍 . 💋Dap dap je LL foundation dengan brush atau span, cepat rata, mudah je meresap kat kulit dan paling penting x membazir masa uollssss.😂 (apa yg pnting jimat gilerrr..tahan sampai 4 ke 5 bln, atas pengunaan tau) . Apa yang best LL foundation ni? . 🌹 Membantu membaiki kulit yang bermasalah. . 🌹 Menutup tanda tanda hitam bekas jerawat yang sibuk nak interframe kat muka kita kann 😂 . 🌹 100% natural (propolis, collagen mengandungi SPF 35) . 🌹 LL foundation mesra wudhuk tau dan mudah untk dicuci . 🌹 Antioksidan dan selamat di pakai. . 🌹 Tidak berminyak, ringan dan tahan lama. . 🌹 Lelaki perempuan pun boleh pakai tauuu. . Uollsss nak muka glowing mowing?? Magic touch giteww.. . 👉 LL foundation laaa jawapannya..🤗🤗🤗 . 💥Rugi uollss x grab LL foundation... Harga jimat cermat berbaloi baloi gitew. . 💥Jommm grab LL foundation sekarang, dapat harga promosi tau, rugi kalau tak cuba. . 💥Bukan tuu jee... Dapat free gift dan free penghantaran ke semenanjung Malaysia... . 💥Apa tunggu lagi wasap wasap sekarang !!! . https://www.wasap.my/60192772376 https://www.wasap.my/60192772376 https://www.wasap.my/60195203162 . #falove_hq #llfoundation #mesrawudhuk #antioksidan #natural100% #spf35 #baikpulihkulit #supportibutunggal

Dapatkan Ini

icon

Pos & Penghantaran

Kuala lumpur

Temui Penjual

nuruliyliana
nuruliyliana
isGplusVerifiedisEmailVerified
  • positiveReviewsCount0
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA