Sell
Fashion
Home & Living
Mobiles & Electronics
Hobbies & Games
Cars & Property
Jobs & Services
Others

arimi844

No reviews

RM20

LOVLIN BIRD'S NEST 7%

icon

Gemas

Lovlin bird nest♥️ Selalu korang takut nak minum sarang burung sebab korang takut bau hanyir kan? Tapi lovlin bird nest tak bau hanyir langsung korang! Dia rasa macam jelly2 gitu, rasa macam manis2 pandan🤤🤤 Minum lovlin bird nest tak genap sebotol , rasa nak minum berbotol - botol , sebab sedap sangat2 guys Korang patut try lovlin bird nest ni , jangan risau Harga mampu milik , 1kotak ada 3botol hanya Rm20 shaja (Tidak Termasuk Pos) Jom sama2 cantikkan luar dan dalam😘😘

1 month ago In Drinks

Listed by arimi844

Very Responsive

Verified

Check seller profile