Luxury Lighter πŸ”₯
Luxury Lighter πŸ”₯
Luxury Lighter πŸ”₯
Luxury Lighter πŸ”₯

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Hi guys πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ Classic Gold mercedes design πŸš™ Electrical lighter (gold) πŸ”₯ πŸ‘‰πŸ» Quality πŸ’― πŸ‘‰πŸ»ready stock πŸ‘‰πŸ» sangat ringan πŸ‘‰πŸ» tade gas πŸ‘‰πŸ» RM 40 only (kotak and charge free) πŸ‘‰πŸ» tk perlu shake,just bukak penutup terus menyala πŸ‘‰πŸ» kalau tak menyala charge je 😬 For those yang bawak mercedes memang ngam ada ni πŸ”₯.yang tade mercedes boleh beli lighter design mercedes sudah cukup πŸ˜‹. Tolong member kurangkan hisap lighter gas πŸ’†πŸ»β€β™‚οΈ Takkan tengok je πŸ€·πŸ»β€β™‚οΈ.mesti nak kan? Banyak lagi design πŸ€™πŸ» Whats app my number 0132270832 ☺️. Looking for stokies πŸ‘ŒπŸ»


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Cheras, Malaysia

Kalau area kl,cheras, bangi and kajang boleh cod

Pos atau Penghantaran


Orang lain juga melihat

Authentic Vivienne Westwood Neck Tie

Authentic Vivienne Westwood Neck Tie

RM502

Authentic Louis Vuitton Charm

Authentic Louis Vuitton Charm

RM6502

Bvlgari Snake Ring

Bvlgari Snake Ring

RM40016

Authentic RayBan Shades

Authentic RayBan Shades

RM01