Luxury Lighter πŸ”₯
Luxury Lighter πŸ”₯
Luxury Lighter πŸ”₯
Luxury Lighter πŸ”₯

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Hi guys πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ Classic Gold mercedes design πŸš™ Electrical lighter (gold) πŸ”₯ πŸ‘‰πŸ» Quality πŸ’― πŸ‘‰πŸ»ready stock πŸ‘‰πŸ» sangat ringan πŸ‘‰πŸ» tade gas πŸ‘‰πŸ» RM 40 only (kotak and charge free) πŸ‘‰πŸ» tk perlu shake,just bukak penutup terus menyala πŸ‘‰πŸ» kalau tak menyala charge je 😬 For those yang bawak mercedes memang ngam ada ni πŸ”₯.yang tade mercedes boleh beli lighter design mercedes sudah cukup πŸ˜‹. Tolong member kurangkan hisap lighter gas πŸ’†πŸ»β€β™‚οΈ Takkan tengok je πŸ€·πŸ»β€β™‚οΈ.mesti nak kan? Banyak lagi design πŸ€™πŸ» Whats app my number 0132270832 ☺️. Looking for stokies πŸ‘ŒπŸ»


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Cheras, Malaysia

Kalau area kl,cheras, bangi and kajang boleh cod

Pos atau Penghantaran


Orang lain juga melihat

Authentic Pandora Lilac Enamel with White Cubic Zirconias Silver Charm Colletiib #790482EN11 925 ALE Retired/Discontinued

Authentic Pandora Lilac Enamel with White Cubic Zirconias Silver Charm Colletiib #790482EN11 925 ALE Retired/Discontinued

RM1206

Pandora Bracelet

Pandora Bracelet

RM1500