Kongsi Dengan Rakan-rakan

Hi guys πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ Classic Gold mercedes design πŸš™ Electrical lighter (gold) πŸ”₯ πŸ‘‰πŸ» Quality πŸ’― πŸ‘‰πŸ»ready stock πŸ‘‰πŸ» sangat ringan πŸ‘‰πŸ» tade gas πŸ‘‰πŸ» RM 40 only (kotak and charge free) πŸ‘‰πŸ» tk perlu shake,just bukak penutup terus menyala πŸ‘‰πŸ» kalau tak menyala charge je 😬 For those yang bawak mercedes memang ngam ada ni πŸ”₯.yang tade mercedes boleh beli lighter design mercedes sudah cukup πŸ˜‹. Tolong member kurangkan hisap lighter gas πŸ’†πŸ»β€β™‚οΈ Takkan tengok je πŸ€·πŸ»β€β™‚οΈ.mesti nak kan? Banyak lagi design πŸ€™πŸ» Whats app my number 0132270832 ☺️. Looking for stokies πŸ‘ŒπŸ»


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Cheras, Malaysia

Kalau area kl,cheras, bangi and kajang boleh cod

Pos atau Penghantaran


Orang lain juga melihat

Oroton Keychain

Oroton Keychain

RM2001

HARDCASE WATCH BOX G-SHOCK LIMITED EDITION

HARDCASE WATCH BOX G-SHOCK LIMITED EDITION

RM2901

Guess Sunglasses

Guess Sunglasses

RM20010

Authentic Pandora Bracelet

Authentic Pandora Bracelet

RM1,75010