Kongsi Dengan Rakan-rakan

MADNESS LUCKYDRAW. 2years anniversary PbySO®. . Yeeeaahhh! Luckydraw kembali! Kali ni nak bagi smartphone pulak! . 🔴 Iphone 7 (32gb) 🔴 Honor 6x Gold (32gb) 🔴Honor 6x Gold (32gb) 🔴 Vivo V3 Max Gold (32gb) . 4biji smartphone nak bagi! Memang gila-gila. Syoookkkk! . . 💋Pembelian Online melalui HQ, Stokist atau Agent 💋 Utk customer y beli on9 atau di website, online minimum Rm15, pembelian uolls utk join contest dikira sekali dgn kos postage ! Yeeeeaaayyyy!!! . Contoh : Rm150 inc postage customer dpt 10penyertaan. Lagi banyak penyertaan lagi tinggi peluang untuk menang tauuu. ================ Jadi, apa tunggu lagi tu?? Beli sabun seketul atau lipbalm pun dah boleh join contest ni tauuu..nak tau pasal produk PbySO ??? PM je sis okay 😘


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

Postage: rm7sm/rm11ss