Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Madness Lucky Draw PbySO®

icon

1 year ago oleh e.a_fashions

icon

0 Suka

icon

Baru

icon

Dalam Kommuniti

icon

MADNESS LUCKYDRAW. 2years anniversary PbySO®. . Yeeeaahhh! Luckydraw kembali! Kali ni nak bagi smartphone pulak! . 🔴 Iphone 7 (32gb) 🔴 Honor 6x Gold (32gb) 🔴Honor 6x Gold (32gb) 🔴 Vivo V3 Max Gold (32gb) . 4biji smartphone nak bagi! Memang gila-gila. Syoookkkk! . . 💋Pembelian Online melalui HQ, Stokist atau Agent 💋 Utk customer y beli on9 atau di website, online minimum Rm15, pembelian uolls utk join contest dikira sekali dgn kos postage ! Yeeeeaaayyyy!!! . Contoh : Rm150 inc postage customer dpt 10penyertaan. Lagi banyak penyertaan lagi tinggi peluang untuk menang tauuu. ================ Jadi, apa tunggu lagi tu?? Beli sabun seketul atau lipbalm pun dah boleh join contest ni tauuu..nak tau pasal produk PbySO ??? PM je sis okay 😘

Dapatkan Ini

icon

Kuala Kangsar

icon

Pos & Penghantaran

Postage: rm7sm/rm11ss

Temui Penjual

e.a_fashions
e.a_fashions
isEmailVerified
  • positiveReviewsCount2
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA