MAGIC BABY BALM
MAGIC BABY BALM
MAGIC BABY BALM
MAGIC BABY BALM
MAGIC BABY BALM
MAGIC BABY BALM

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Sleep time&Calm time - Bantu baby tidur dgn lena 👉Haaaaa ni untuk anak-anak yang susah sgt nak tidur. Mata da kuyu niiii tapi tak tidur-tidur. Maknanya tu hormon tidur dia tak balance tau. Jadi, balm ini akan stabilkan hormon tidur tu. Tak percaya? Meh calit sikit kat anak hehe Dalam balm ini, ada minyak pati Lavendar. Minyak pati ini mampu untuk menenangkan, menstabilkan emosi, meredakan tekanan, merehatkan minda, mengurangkan keletihan dan mampu untuk atasi masalah sukar tidur 😍


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

RM8


Orang lain juga melihat

Autumnz Food Warmer

Autumnz Food Warmer

RM3910

Sudocrem Nappy Rash (60ml)

Sudocrem Nappy Rash (60ml)

RM153

Pink Thermos Straw Bottle

Pink Thermos Straw Bottle

RM404

Philip Avent New Teats for Babies

Philip Avent New Teats for Babies

RM186