Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

MAGIC BABY BALM

icon

1 year ago oleh baizuraismail

icon

RM88

icon

6 Suka

icon

Baru

icon

Sleep time&Calm time - Bantu baby tidur dgn lena 👉Haaaaa ni untuk anak-anak yang susah sgt nak tidur. Mata da kuyu niiii tapi tak tidur-tidur. Maknanya tu hormon tidur dia tak balance tau. Jadi, balm ini akan stabilkan hormon tidur tu. Tak percaya? Meh calit sikit kat anak hehe Dalam balm ini, ada minyak pati Lavendar. Minyak pati ini mampu untuk menenangkan, menstabilkan emosi, meredakan tekanan, merehatkan minda, mengurangkan keletihan dan mampu untuk atasi masalah sukar tidur 😍

Dapatkan Ini

icon

Kuala Lumpur

icon

Pos & Penghantaran

RM8

Temui Penjual

baizuraismail
baizuraismail
isFacebookVerified
  • positiveReviewsCount30
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA