MAGIC BABY BALM
MAGIC BABY BALM
MAGIC BABY BALM
MAGIC BABY BALM
MAGIC BABY BALM
MAGIC BABY BALM

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Sleep time&Calm time - Bantu baby tidur dgn lena 👉Haaaaa ni untuk anak-anak yang susah sgt nak tidur. Mata da kuyu niiii tapi tak tidur-tidur. Maknanya tu hormon tidur dia tak balance tau. Jadi, balm ini akan stabilkan hormon tidur tu. Tak percaya? Meh calit sikit kat anak hehe Dalam balm ini, ada minyak pati Lavendar. Minyak pati ini mampu untuk menenangkan, menstabilkan emosi, meredakan tekanan, merehatkan minda, mengurangkan keletihan dan mampu untuk atasi masalah sukar tidur 😍


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

RM8


Orang lain juga melihat

Tommee tippee feeding bottle

Tommee tippee feeding bottle

RM282

Medela Swing Breast Pump Free Add up Accessories

Medela Swing Breast Pump Free Add up Accessories

RM3002

Little Bean Home & Car Bottle Warmer

Little Bean Home & Car Bottle Warmer

RM551