Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

    Magic Tyre Liquid

    icon

    8 months ago oleh niieq

    icon

    RM65

    icon

    0 Suka

    icon

    Baru

    icon

    TΆKỤT TΆYΆR TÍBA2 B0C0R WΆKTU TῈNGAH DRIVῈ ??? . Sαpe yang tak risαu kalau tαyar böcor, kena pulak jam 3 pagi kat highway....mαhu merαnα sorang2...nak call perondα pun dah lewαt ... Pαling ngẹri sekαli masa nak tukαr tαyar.... sebb keta lain dah la bαwak laju (180 km/j) ...memαng mαụt la jawabnya kalau terkenα lαnggar ! (Mαlαng Tak Berbαu) . Tapi dengan αdanya #MagicTyreLiquid anda boleh pαndu keta dengan selαmat dan hαti yang tenang. . Magic liquid ni Cecair seperti GῈL yg dirumus khas utk menutup lụbαng yg böcör dari dalam tayar, kalau tayar kene PΆKU terus je cabut, xpayah nk cari kedai tayar pi Tααmpal2 lg dah. . =========================== KEBAIKAN MAGIC TYRE LIQUID =========================== ⏩Teknologi dari German ⏩Menampal tayar dari dalam secara automatik ⏩Menampal saiz lubαng sehingga 6mm ⏩Jimat duit nak tukar tayar ⏩Anda tak perlu berhenti atau menunggu sehingga tayar b0c0r untuk menggunakan produk ni. . . Wah,terbaikla #MagicTyreLiquid ni.Macam mana nak dapatkan ? . Sekarang saya ada buat #Promosi tapi hanya terhad untuk 50 orang yang terawal SAHAJA !

    Dapatkan Ini

    icon

    Kuala Lumpur

    icon

    Pos & Penghantaran

    0

    Temui Penjual

    niieq
    niieq
    isFacebookVerified
    • positiveReviewsCount0
    • neutralReviewsCount0
    • negativeReviewsCount0

    ANDA MUNGKIN JUGA SUKA

    FULL KERETA TINTED

    FULL KERETA TINTED

    RM9917

    Eibach spring honda jazz city gd

    Eibach spring honda jazz city gd

    RM5006

    HONDA EG9 EG8 SR4 REAR SEAT

    HONDA EG9 EG8 SR4 REAR SEAT

    RM7503

    Disc evo pcd dah buat 100

    Disc evo pcd dah buat 100

    RM01