Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Magic Tyre Liquid

icon

1 year ago oleh niieq

icon

RM65

icon

0 Suka

icon

Baru

icon

TΆKỤT TΆYΆR TÍBA2 B0C0R WΆKTU TῈNGAH DRIVῈ ??? . Sαpe yang tak risαu kalau tαyar böcor, kena pulak jam 3 pagi kat highway....mαhu merαnα sorang2...nak call perondα pun dah lewαt ... Pαling ngẹri sekαli masa nak tukαr tαyar.... sebb keta lain dah la bαwak laju (180 km/j) ...memαng mαụt la jawabnya kalau terkenα lαnggar ! (Mαlαng Tak Berbαu) . Tapi dengan αdanya #MagicTyreLiquid anda boleh pαndu keta dengan selαmat dan hαti yang tenang. . Magic liquid ni Cecair seperti GῈL yg dirumus khas utk menutup lụbαng yg böcör dari dalam tayar, kalau tayar kene PΆKU terus je cabut, xpayah nk cari kedai tayar pi Tααmpal2 lg dah. . =========================== KEBAIKAN MAGIC TYRE LIQUID =========================== ⏩Teknologi dari German ⏩Menampal tayar dari dalam secara automatik ⏩Menampal saiz lubαng sehingga 6mm ⏩Jimat duit nak tukar tayar ⏩Anda tak perlu berhenti atau menunggu sehingga tayar b0c0r untuk menggunakan produk ni. . . Wah,terbaikla #MagicTyreLiquid ni.Macam mana nak dapatkan ? . Sekarang saya ada buat #Promosi tapi hanya terhad untuk 50 orang yang terawal SAHAJA !

Dapatkan Ini

icon

Pos & Penghantaran

0

Temui Penjual

niieq
niieq
isFacebookVerified
  • positiveReviewsCount0
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA