Share This Listing

Public Comments

Marsha Hair Fix Special Edition 100ml - Rambut lebih cepat panjang 100% selamat

icon

1 year ago by beautysalwa

icon

RM30

icon

0 Likes

icon

New

icon

MARSHA HAIR FIX KELUARAN BUMIPUTERA : ✅ Tiada bahan pengawet ✅ Mampu milik ✅ 100% homemade ✅ Keaslian terjamin ✅ Buatan "zuris family" ✅ Menggunakan bahan organik (minyak zaiton ,minyak kelapa dara, pati badam, minyak buah keras,mentos utk sejukkan kulit kepala) 🌻KELEBIHANNYA👇👇 😘 Melebatkan rambut 😘 Menyejukkan kulit kepala (Best kalau yang ada masalah sakit kepala / migrain ) 😘 Mengurangkan kelemumur 😘 Menghilangkan kegatalan kulit kepala 😘 mengurangkan keguguran rambut 😘 Merapikan rambut 👍 tak berminyak dan juga tak melekit 😱 😘 menguatkan akar rambut 100ml *beza nya yg mhf special edition lebih banyak bahan campuran utk merangsangkan pertumbuhan rambut. untk mdapatkan kesan yg lbh cepat.sya mnambah adunan yang lebih baik. *satu minyak kegunaan satu keluarga.xde had umur 😊 sapu2 dan siap 😍😍 boleh pakai bila2 masa anda suka dan xkisah berapa hari sekali 😘😘 terbaik kan??👱🏼‍♀👱🏼‍♀👱🏼‍♀ Q 👉🏼 Apakah perbezaan di antara Marsha Hair Fix dan Marsha Hair Fix SPECIAL EDITION ?? A 🌸 bezanya hanyalah ramuan di dalam special edition mempunyai vitamin untuk rambut dan bahan yang digunakan lebih banyak supaya kesannya lebih cepat. Q 👉🏼 oo kiranya Marsha hair fix lambat berkesan la?? A 🌸 tak jugak. bergantung pada sesetengah org jugak. Ada yang pakai dan dapat kesannya seawal seminggu. Ada juga yg pakai kesannya blh nampak bila dah habis sebotol. asalkan rajin sapu,sabar insya Allah pasti berkesan. Q 👉🏼 kenapa Marsha Hair Fix Special Edition dikeluarkan?? A 🌸 ada sesetengah orang tak sabar nak melihat kesannya dan mencari produk yang cepat berkesan. jadi baby marsha collection cuba menghasilkan minyak rambut terbaik tanpa sebarang bahan kimia dan bahan2 terlarang yang boleh merosakkan rambut. Q 👉🏼 jadi mana yang lebih baik di antara MHF dan MHF SE ?? A 🌸 Tak ada yang mana lebih baik. dua-dua mempunyai kelebihan sendiri. tak semua mampu miliki yang mahal. jadi boleh buat pilihan samada ingin mencuba MHF @ MHF SE Q 👉🏼 siapa yang boleh pakai minyak rambut ni?? A 🌸 semua golongan tak kira usia,tak kira jantina. dari bayi - dewasa boleh mengamalkan MHF @ MHF SE. "jangan memandang botol yang mewah kesannya terbaik,tapi pandanglah isi dalamannya. walaupun botol mhf & mhf se biasa2 sahaja tapi isi dalamanya insya Allah yang terbaik" 😍 Baby Marsha Collection sentiasa cuba yang terbaik untuk semua.

Getting This

icon

Mailing & Delivery

RM7 Semenanjung / RM10 Sabah Sarawak

Meet The Seller

beautysalwa
beautysalwa
isEmailVerified
Reviews
aminahtaib6632Fast response and Great seller to deal with! Purch...read more
10 months ago
5.0
julie2211Great seller to deal with! Prompt delivery! Item d...read more
1 year ago
5.0

YOU MAY ALSO LIKE