Share This Listing

Public Comments

Mattress Topper

icon

1 month ago by nurrizqcollection

icon

RM130

icon

56 Likes

icon

New

icon

Mattress topper ready stock single, super single, queen and king. ALAS TILAM SUPER GEBU !!! Tilam kat rumah dah leper, sampai terasa spring tilam ? sakit belakang terasa SPRING!!! Alas je dengan Alas tilam super gebu ni. Makin lena la tidur tu☺☺Terdapat dalam tiga size iaitu single queen dan king. "My parents suka sangat topper ni, sekarang dah tak sakit belakang. Selesa sangat lembut dan gebu" Terima kasih buat Puan Nur Hasfayanti dari Machang Kelantan atas maklumbalas yang diberi. Anda bila lagi nak cuba topper atau alas tilam ni ? Bila tengok gambar ini mesti terasa begitu empuk dan lena sekali tidur di atas alas tilam yang tebal dan gebu macam ini kan. Ini dipanggil "Mattress Topper". Matress ini digunakan sebagai alas tilam supaya tilam lebih tinggi, selesa dan empuk apabila tidur.Biasanya tilam dekat rumah lama-lama akan jadi leper dan tidak empuk. Kalau nak tukar tilam baru macam rugi sebab tilam masih elok jadi kita boleh gunakan topper untuk diletakkan atas tilam. Comfirm tidur lena dan lena dibuai mimpi indah 😘 🌸Kegunaan topper:- 1)Tilam lama yang leper akan menjadi lebih tinggi 2) Tilam menjadi lebih empuk dan gebu 3) Tidur menjadi lebih selesa kerana topper tersebut sangat gebu dan menyokong tulang belakang anda 4) Mengurangkan ketidakselesaan di bahagian belakang ketika tidur 5) Mudah dibasuh dan dialih. Anda boleh membawa topper ini untuk travel. 6) Boleh hadiahkan untuk ibu bapa di kampung yang mengalami ketidakselesaan di bahagian belakang dan isteri yang dalam pantang/menyusu. 🌸Material topper ini terdiri daripada dua jenis material ialah foam dan fiber,anda boleh pilih material yang anda suka. Terdapat saiz Single,Queen dan King. Semua ready stock. ALL SIZE AVAILABLE!!! Harga SINGLE rm130 Saiz:92cm×192ccm+8cm super single rm145 Saiz:108cm×192cm+8cm Queen rm160 king rm180 Saiz: 182×1928cm Postage single,super single Rm15sm/rm25ss Postage queen king Rm18sm/rm30ss

Getting This

icon

Mailing & Delivery

Meet The Seller

nurrizqcollection
nurrizqcollection
isEmailVerified
Reviews

YOU MAY ALSO LIKE