Share This Listing

Public Comments

Maybank bagi duit main game - Perlis

icon

1 month ago by kerjaparttime

icon

RM3,000

icon

14 Likes

icon

New

icon

MAIN GAME DAPAT DUIT DARI MAYBANK? Sekarang ni Maybank dah buat e-wallet yang dipanggil MAE. Jom yang belum register.. Dekat aplikasi MAYBANK, main game dan dpt duit tau. 1. Kena download apps maybank dulu. Kalau dah ada, boleh update dulu. APPS MAYBANK yang sedia ada. 2. Log in, tekan dekat “Say Hello to MAE” 3. Daftar MAE, letak email, negeri dan invitation code : 👉 smm1017 code : 👉 smm1017 code : 👉 smm1017 Tekan confirm 4. Sampai kat topup MAE tu korg skip je, log out, pastu log in balik 5. Ok dah boleh main, tekan kat logo MONEY MAE-HEM tu, tekan la smua coin coin tu, jgn kena kat bom pulak, dapat DIAMOND dapat extra 5 saat Duit hasil main game.. Auto masuk ke akaun korg tau 💪🏻💪🏻 Yang penting ini bukan SCAM tauu !! OFFICIAL MAYBANK yg buat Apps MAE ni juga function untuk bayar bil, shopping online dan banyak lagi lebih kurang macam boost Jika masih kurang faham, boleh lihat tutorial bergambar di https://goo.gl/Nm5dhm GOODLUCK SEMUA!

Getting This

Meet The Seller

kerjaparttime
kerjaparttime
isEmailVerified
Reviews

YOU MAY ALSO LIKE