Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Medical Card Murah Coverage 1.1 Juta

icon

1 year ago oleh wandila

icon

RM2.50

icon

2 Suka

icon

Baru

icon

Dalam Kommuniti

icon

Fikirkan..kalau anda sakit dari mana nak dapat duit untuk biaya kos rawatan...SAVING?? INVESTMENT?? JUAL RUMAH??...tak perlu semua tu..dengan MEDICAL CARD AIA kami akan cover kos rawatan anda. Dengan serendah duit minum kopi RM2.50/hari, anda akan dapat: Manfaat Medical Card AIA: ✔Perlindungan maximum RM 1.6 juta setahun. ✔Tanpa had seumur hidup (Ramai yang macam tak percaya je.. Hanya di AiA Takaful) ✔ada extra Minmum 750 Ribu lagi utk CHEMOTHERAPY dan DIALISIS. ✔Tiada Ko-Takaful - Fully Cover tak perlu deposit ✔Priority Line. (Tak payah nak beratur menunggu) ✔Had tahunan tidak dikongsi bersama ahli keluarga yang lain...setiap seorang satu medical card untuk pakej keluarga ✔"Swipe Card" untuk kemasukan..Tak perlu tunggu GL sampai 2/3 jam. Tak perlu bayar deposit kemasukan pun.. ✔Perlindungan sehingga umor 100 tahun FLEXIBLE PACKAGING ✅ Pakej Individu - serendah RM66/month ✅ Pakej Suami & Isteri - serendah RM148/month ✅ Pakej Bapa & 4 org anak - serendah RM275/month ✅ Pakej Ibu & 4 org anak - serendah RM271/month ✅ Pakej Keluarga & 4 org anak - serendah RM351/month Jangan segan2... Contact je saya.. DILA - 0189850080 Lisenced AIA Public Takaful Life Planner

Dapatkan Ini

icon

Perjumpaan

icon

Shah Alam

Available 24 hours...just contact me..😊

Temui Penjual

wandila
wandila
isEmailVerified
  • positiveReviewsCount0
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA