MENGHAPUS LIPAS DI DALAM KERETA
MENGHAPUS LIPAS DI DALAM KERETA
MENGHAPUS LIPAS DI DALAM KERETA
MENGHAPUS LIPAS DI DALAM KERETA

Kongsi Dengan Rakan-rakan

MASAALAH LIPAS DI DALAM KERETA... Kereta baru atau lama tak kira, macam-macam makhluk ada bersarang dan membiak terutama sekali lipas. Maklumlah banyak sangat sisa-sisa makanan yang melekat, menjadikan celah-celah seat kereta menjadi tempat pembiakan lipas yang bersaiz kecil-kecil. Baru-baru ni ada sorang member post dalam fb cara nak hapuskan lipas dalam kereta. Lantas dengan segera mencari barang tersebut. Akhirnya dapat jugak cari brand MENGHAPUS LIPAS AMAT BERKESAN.. Membunuh lipas yang paling power. Tabur sikit di kawasan yang lipas suka melepak. Bila lipas makan serbuk ni, Memang puas hatilah. Kesannya memang super power. Dah hampir seminggu bayang lipas pun dah tak nampak! Jika anda mempunyai masaalah lipas di dalam kereta boleh hubungi saya...


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

RM7.00


Orang lain juga melihat

Sport rim 14 original perodua

Sport rim 14 original perodua

RM3503

Sport rim te37

Sport rim te37

RM5809

MOMO BLACK gear knob for all car

MOMO BLACK gear knob for all car

RM380

Original myvi se 14 inch sports rim tayar 70% ini rim you langgar lubang ituk lubang yang picah wor

Original myvi se 14 inch sports rim tayar 70% ini rim you langgar lubang ituk lubang yang picah wor

RM4001