Share This Listing

Public Comments

Mercedes Benz 200 W123 2.0cc

icon

1 month ago by ferriseidid

icon

RM4,300

icon

6 Likes

icon

Used

icon

Salam semua. Disini sy ingin melepaskan sebuah kereta classic Mercedes W123 200 tahun 1979 untuk ditukar hak milik. Sesuai untuk collectors atau yg ingin mengimbau masa muda beliau πŸ˜‚ Kalau rajin meh baca sikit. Description: -Tahun 1979. -2.0 manual petrol (enjin putih) -Boleh tukar nama. Kereta skg nama owner lama, tapi masih wujud takda masalah. -Nombor plate cantik 3 digit! Kalau nanti jual plate je pun boleh buat duit lebih. -Cat dengan body cantik lagi, tak malu nak bawak. Karat2 manja tu biasalah barang nak dekat 40 tahun dah tuan πŸ˜… -Enjin boleh jalan jauh takda masalah. Pernah pergi Taiping & Melaka balik hari takda meragam. -Aircond ada. -Radiator baru tukar. -Lantai semua ok, belah driver je ada karat sikit. Kalau nak best pergi buat lantai sikit. -Hujan boleh redah, carwash boleh pergi. Cuma ada bocor sikit je kat belah passanger. Sikiiittttt je 😁 -Seat leather cantik lagi warna cream. -Interior kemas lagi. Benda perlu buat: -Roadtax baru mati awal April haritu. Tu je benda yg nak kena buat. Selain tu semua mcm dalam description. Boleh contact sy kalau nak tahu lebih lanjut. Harga boleh NEGO kalau betul berminat. LOWBALLERS TOLONG JAUHKAN DIRI! Bukan urgent sale, tapi siapa datang dulu, dia yg punya lah 😘 Terima Kasih!

Private Seller

Manual

Sedan

1979.0

40 years 0 months

150,000km

Meet The Seller

ferriseidid
ferriseidid
isFacebookVerifiedisEmailVerified
Reviews
mrahmat302sempoi n senang deal ngan bro ni.. great seller.. ...read more
3 weeks ago
5.0
nlelabbahtiarGreat seller to deal with! πŸ‘πŸ»
1 year ago
5.0
aaadyshmsdnEasy to deal with. Brother ni sempoi. Recommended ...read more
1 year ago
ferriseididThank you Brother! πŸ€™πŸΌ
5.0

YOU MAY ALSO LIKE