Kongsi Dengan Rakan-rakan

✔Brand kangaroo punya speed bila adjust paling perlahan, mmg perlahan betul die hayun dibandingkan dengan brand lain. Brand lain walaupun dah adjust speed paling perlahan tapi still hayun laju. Tahu kan bahaya bagi baby kalau hayun laju sbb otak baby boleh bergegar. ✔Bole guna untuk baby seawal umo sebulan lagi ✔Ada 2 motor + 1 sensor kat dalam dia. Brand lain hanya guna 1 motor. ✔Boleh set timer contohnya set 20 minit, bila dah tamat tempoh 20 minit tu ,bila baby gerak2, buai elektrik ni akan start hayun balik. Maksimum timer sehingga 3 jam ✔Ada PCB(printed circuit board) kat dalam dia. Kalau ada component elektronik yang rosak boleh tukar part tu. Brand lain tak de PCB ni. kalau rosak buang je la. Rugi kan beli mhl2 x bole repair ✔Adopted kangaroo care (frequncy simulate mother heart beat) ✔Boleh guna kat buai jenis 1 tiang/ 2 tiang, jangan risau. ✔Boleh menampung berat baby sehingga 18kg ✔Guna 12V Direct Current (DC), dengan arus 1 Amps. Dijamin selamat dan jimat elektrik. ✔Buatan Malaysia. Sape lagi nak support produk kita kalau bukan rakyatnya. iye x? ✔Dan yg paling penting hanya BABY MAMA CLEVER yg jual mesin buai yg paling murah. x caye? try pi cek lat lazada/mudah/11 street. sume harga 200 ke atas. ✔Still rasa mahal? jumpa brand lain yg lagi murah? percaya la yg brand lain tu x berkualiti tinggi mcm kangaroo ni. Admin dah cuba byk brand utk baby admin dan kangaroo yg terbaik. Semua spare part kangaroo di import drpd singapore dan jepun, bukan china ye.. cuba kira2 beli sekali, tapi boleh pakai dr anak no1-10...kan untung tu.. ✔Dah terjual lebih 1000 unit sejak oktober 2016, tanpa sebarang komplen rosak...malah ramai yg rekomen kat rakan2 sbb memudahkan keje..lgpun skang dah tahun 2017, xkan nak hayun manual lagi kan, rugi la ade teknologi tp xnak guna. In the box; -mesin buai -adapter -7 spring -s hook -manual guide -warranty card(setahun) cara beli: 1) self collect at no 37, jln angsana 1, taman idaman, 48200 serendah. wasap dl sblom dtg 2)by pos skynet: wasap utk order wasap no: 0139181385 wasap link http://www.wasap.my/60139181385 like fb: www.facebook.com/babymamaclever


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Rawang, Malaysia

weekend/malam: bandar baru sungai buaya, rawang, selangor weekday/siang: serendah, selangor

Pos atau Penghantaran

RM10 postage


Orang lain juga melihat

Playpen/Tavel cot

Playpen/Tavel cot

RM2004

Baby Carrier mothercare

Baby Carrier mothercare

RM306

Mummy Diaper Nappy Backpack

Mummy Diaper Nappy Backpack

RM703