Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Minyak Hitam JTX

icon

1 year ago oleh pawpawanis

icon

3 Suka

icon

Sudah digunakan

icon

Kenapa perlu pakai JTX.. 1) Apa yang berlaku adalah pengurangan penggunaan tenaga..jadi disini JTX boleh menyebabkan penjimatan Petrol..tekan sikit kenderaan terus bergerak.. 2) boleh meningkatkan prestasi pada enjin kenderaan anda..kerana apa??..sebab TCF itu mampu melindungi dari berlaku geseran terlampau..jadi secara logiknya mmg akan melembutkan enjin..rasa ringan..smooth pada enjin..saya percaya bukan semua pengguna kenderaan suka enjin kenderaan mereka kasar dan bunyi bising..sebab itu perlu guna JTX. 3) Adalah menjadi satu tradisi atau trend dimana setiap pengguna JTX..pertama kali pakai atau sebelum pakai JTX bukak head enjin tangkap gambar..lepas tu kalau anda nak next service kali kedua bukak balik head tengok dulu..memang enjin berkilat ..itu semua testimoni ada beribu2 dekat media sosial..mmg jadi buah mulut orang..pakai JTX enjin berkilat.. 4)boleh menjimatkan kos service kenderaan anda..kerana apa??..kerana JTX boleh pegi sampai 10,000km hingga 15,000km..jadi mmg jimat..sebab tu kene cuba JTX. 5)jadi kat sini..apa2 pun apa kene cuba rasa sendiri apa yang saya cakap tadi benar atau tidak..Kalau guna JTX tak berlaku salah satu yang saya cakap tadi tu..mintak tolong  REJECT minyak JTX ni seumur hidup..tq.. BERMINAT ROGER: *017149861* *Free Demo *Free Delivery ----------

Dapatkan Ini

icon

Perjumpaan

icon

Pos & Penghantaran

Temui Penjual

pawpawanis
pawpawanis
isFacebookVerifiedisEmailVerified
  • positiveReviewsCount0
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA